Carousel hot news

STEAUA. Un titular de bază vrea să plece! Ce şi cine l-a supărat!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
22.01.2016 | 16:40
STEAUA. Un titular de bază vrea să plece! Ce şi cine l-a supărat!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Schimbare de „căpitan” la Steaua! Cine este favoritul lui Reghecampf şi ce i se pregăteşte lui Varela! Care sînt alte două motive pentru care acesta vrea să plece de la echipă!

Pentru cine a ales Ciprian Marica să joace la Steaua! „Motivul” este superb şi are… ochii verzi!

Doi „dezertori” celebri, la un pas să joace pentru România la Campionatul Mondial din Italia 1990! Ce şi cine i-a împiedicat să revină în lotul naţional!

Drama Simonei Halep! Psihologi renumiţi analizează pentru FANATIK motivele prăbuşirii numărului 2 mondial! De la moartea cuiva drag la… sex!

Lista lui Zidane! Pe cine vrea să dea Real Madrid o căruţă de bani înainte să intre în perioada de interdicţie la transferuri! 380 de milioane pentru 5 nume uriaşe!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cine vine şef peste sectorul juvenil de la Steaua în locul lui Ioan Toma, cu cine a semnat Mutu un precontract din toamnă, ce a descoperit un fost coechipier din echipa naţională în dosarul de la securitate despre Rodion Cămătaru, cu cine a fost confundat Djibril Cissé cînd juca la Liverpool! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri