Fanatik Show

VIDEO / La loc comanda! A PICAT transferul de la Steaua

UPDATE ORa 17:20 / Narcis Răducan a confirmat informaţia la FANATIK SHOW pe LOOK TV: "E adevărat. Steaua ni-l dădea împrumut gratis, pînă în vară, dar am dorit o opţiune de cumpărare....
04.09.2014 | 16:50
VIDEO  La loc comanda A PICAT transferul de la Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE ORa 17:20 / Narcis Răducan a confirmat informaţia la FANATIK SHOW pe LOOK TV: “E adevărat. Steaua ni-l dădea împrumut gratis, pînă în vară, dar am dorit o opţiune de cumpărare. Steaua a refuzat, drept pentru care transferul a picat. Chiar îmi pare rău, sînt convins că va ajunge un fotbalist important, îl ştiu de cînd eram la Steaua. Încercăm să luăm un olandez, de la Sparta Rotherdam, de 20 de ani.”

Loading the player…

UPDATE Ora 16:50 / Transferul lui Grădinaru la Chiajna a picat. Steaua i-a transmis jucătorului să se prezinte înapoi în Ghencea. “Joi dimineaţă m-am antrenat cu Concordia, iar la prînz am fost anunţat că a picat transferul. Mi s-a spus că trebuie să mă duc la Voluntari. Sînt destul de supărat pentru că vreau să mă antrenez şi să joc fotbal, nu să fiu mutat de colo pînă colo.”, a declarat Grădinaru pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

UPDATE 04.09 12:10/ Răzvan Grădinaru a comentat pentru FANATIK.RO transferul său la Concordia Chiajna.  “Chiar dacă am plecat de la Steaua, eu privesc împrumutul la Concordia Chiajna ca fiind un pas înainte. Voi lupta pentru un post de titular, voi încerca să îl conving pe domnul Şumudică de valoarea mea şi că merit să joc în prima echipă. A fost opţiunea mea să plec de la Steaua, înainte de hotărîre am fost întrebat dacă aş vrea să plec undeva unde pot să joc. La Steaua nu aveam şanse să joc. La Chiajna îl voi întîlni şi pe domnul Narcis Răducan, care mă cunoaşte de la juniori” , a declarat Grădinaru, care a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Marius Şumudică.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

UPDATE 22:45 Răzvan Grădinaru a fost împrumutat pînă la finalul sezonului la Concordia Chiajna. În acest sezon, mijlocaşul de 19 ani a bifat 19 minute în partida retur cu Stromsgodset, anunţă Dolcesport. Grădinaru va semna joi contractul cu formaţia antrenată de Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14.20: Steaua a reuşit să împrumute doi dintre cei trei jucători puşi pe liber de Costel Gâlcă. Astfel, Aldea va fi împrumutat la  Fortuna Poiana Cîmpina (Seria 2 din Liga 2).

*************************************************************

Preşedintele stelist Valeriu Argăseală a dezvăluit care sînt cei trei fotbalişti pe care Costel Gâlcă deja i-a anunţat că nu mai fac parte din planurile sale pentru acest sezon. În condiţiile în care aceştia mai au contracte cu echipa din Ghencea, tinerii jucători vor fi împruutaţi la alte echipe. “Aldea, Grădinaru şi Florentin Pham-Huy Tien sînt cei trei jucători de care ne vom despărţi temporar. Cei trei sînt jucători buni, de nivelul Stelei, dar la lotul actual cei trei ar juca foarte puţin şi ar avea de pierdut. Aşa, îi vom împrumuta la echipă de liga a doua sau chiar în Liga 1, vor juca mult mai mult şi astfel le va creşte şi valoarea”, a spus Argăseală la DigiSport.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: