Carousel hot news

STEAUA. Îl ATACĂ dur pe Rădoi: “M-am simţit dat la o parte”

UPDATE 28 ianuarie, 09:36 / STEAUA. Srdjan Luchin s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care Mirel Rădoi a avut-o faţă de el şi îl acuză pe fostul antrenor al Stelei de lipsă de comunicare....
28.01.2016 | 09:40
STEAUA. Îl ATACĂ dur pe Rădoi:
ADVERTISEMENT

UPDATE 28 ianuarie, 09:36 / STEAUA. Srdjan Luchin s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care Mirel Rădoi a avut-o faţă de el şi îl acuză pe fostul antrenor al Stelei de lipsă de comunicare.

“Am simţit că sînt dat la o parte, normal era să vină el să îmi spună lucrul acesta de la început, nu să aştept o lună după pregătiri să îmi spună că nu intru în planurile lui”, a spus Luchin la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

STEAUA. Srdjan Luchin nu a avut deloc o experienţă plăcută la gruparea roş-albastră, în principal din cauza accidentărilor. Legitimat, în prezent, la Levski Sofia, fundaşul a declarat cu o sinceritate debordantă că nu ar mai reveni niciodată la campioana României.

“Acum, n-aş mai alege niciodată să mă reîntorc în România, cu atît mai mult la Steaua. Nu s-a dovedit o mutare inspirată, nu m-am adaptat, am avut parte şi de ghinion, de accidentări”, a spus Luchin la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Fundaşul se felicită că a ales să semneze cu Levski Sofia, la începutul acestui an.

“Se vede că este o echipa cu istorie în spate, asta am simţit, simt în continuare. Normal că e un pas înainte pentru mine. M-am adaptat repede, sper ca lucrurile să meargă bine, să ajut cît de bine pot şi eu, să luam campionatul”, a spus Luchin.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri