Steaua. Anunţul FRF: "Reghe poate fi suspendat la sesizarea lui Puiu"

Steaua, Reghecampf, Liga 1, FRF, BRAŞOVEANU

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Auraş Braşoveanu a declarat: "Am fost înţeles greşit. Nu am spus că Reghecampf va fi suspendat, să las de înţeles că gata, îl suspendăm noi că n-a dat jucători la lot! Ci că, în cazul unei sesizări, Comisia de Disciplină a FRF poate decide o suspendare a sa."

.........................................

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf riscă să fie aspru sanţionat în urma scandalulului iscat între Steaua şi FRF ca urmare a faptului că jucătorii grupării roş-albastre nu s-au prezentat în cantonamentul echipei naţionale din Turcia.

STEAUA. Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv al FRF, a declarat că dosarul ar  putea ajunge pe masa Comisiei de Disciplină, dacă Anghel Iordănescu va sesiza comisia, iar tehnicianul riscă pînă la şase luni de suspendare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

”Jucătorii Stelei nu riscă nimic, fiindcă ei nu au spus clar că nu răspund convocării. Cel care a fost peste limita admisă în declaraţii a fost Reghecampf. În cazul lui, va decide Comisia de Disciplină, care urmează să fie sesizată. Regulamentul prevede sancţiune, într-un astfel de caz. Riscă între trei şi şase luni de suspendare, timp în care nu are voie nu doar să nu stea pe bancă, ci nici să antreneze echipa! Este vorba despre articolul 84 din Regulamentul Disciplinar.

Valeriu Argăseală nu va fi judecat şi nici clubul Steaua nu riscă depunctarea. Nu văd de ce. Când s-a votat turneul în Comitetul Executiv, la şedinţa de 29 octombrie, Argăseală s-a abţinut. Asta nu însaemnă nici că s-a împotrivit, dar nici că a fost de acord!” a spus Braşoveanu pentru Libertatea.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969