OFICIAL! Gabi Tamaş e iar stelist! De astăzi, la ANTRENAMENTE!

UPDATE / Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu formaţia Cardiff City, iar în urmă cu puţin timp, fundaşul a semnat contractul pe 6 luni cu Steaua, devenind al 11-lea jucătorul al campioanei României adus în mandatul lui Reghecampf!

Conform surselor FANATIK.RO, Gabi Tamaş la ora 16:00 va zbura spre Antalya pentru a se alătura lotului pregătit de Laurenţiu Reghecampf. Fundaşul nu va avea un salariu lunar, dar va încasa un 1.000 de euro pentru fiecare meci jucat şi primă de obiectiv. Totodată, "roş-albaştrii" îi vor plăti chiria pentru apartamentul în care va locui.

"Îmi doresc să joc la Steaua pentru Regehcampf. Eu am discutat cu el şi atunci cînd antrena în Bulgaria. Mă bucur că am revenit acasă. Sper să cîştigăm cît mai multe trofee în acest sezon. Nu mă gîndesc la EURO în acest moment. Mă gîndesc să joc bine şi apoi o să vedem ce o să se întîmple. Eu nu am negociat nimic cu Gigi Becali. Sînt pregătit să joc fotbal. În rest....", a spus Tamaş la plecarea în Turcia.

.....................................................

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu formaţia Cardiff City, iar revenirea la Steaua este foarte aproape să se realizeze.

Cardiff City a anunţat, luni, pe site-ul oficial că cele două părţi au reziliat înţelegerea. "Cardiff City poate confirma că înţelegerea cu Gabriel Tamaş a fost terminată de comun acord. El va părăsi clubul imediat. Vrem să-i mulţumim lui Gabriel pentru contribuţie şi îi urăm tot ce e mai bun în viitor", apare pe site-ul oficial al lui Cardiff.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA ANUNŢUL CELOR DE LA CARDIFF CITY

................................

UPDATE 15:10 / Gabriel Tamaş este aproape de o revenire la Steaua, iar FANATIK.RO a aflat mai multe detalii din contractul fundaşului, dar şi ce probleme trebuie să îşi rezolve cu oficialii formaţiei Cardiff City.

Astfel, conform surselor FANATIK.RO, şefii clubului din liga a 2-a din Anglia sînt dispuşi să renunţe la seviciile lui Tamaş, dar internaţionalul a cerut 50.000 de lire sterline pentru a îşi rezilia contractul.

Tamaş trebuie să renunţe la această sumă pentru a ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf din postura de jucător liber de contract, iar la Steaua acesta nu va avea un salariu lunar. Fundaşul în vîrstă de 32 de ani va lua la Steaua doar prima de meci şi de obiectiv.

...........................

UPDATE 11:47 / Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea Gabi Tamaş la gruparea campioană şi ce clauză îi va stipula în contract. FANATIK.RO a dezvăluit încă de pe 1 decembrie că Tamaş este pe lista lui Reghe, alături de Bourceanu - vezi detalii aici

“Reghe mi-a spus că îl vrea pe Tamaş, i-am spus să-l aducă. Nu e problema mea. Orice jucător vrea, îi îndeplinesc dorinţa. Îi pun clauză că dacă bea, a doua zi pleacă de la echipă. Nu îl interesează banii, vrea să demonstreze. E împrumutat 6 luni, timp în care va lua 1.000 de euro pe lună, apoi semnează pe încă un an pe o sumă mai mare, dacă vrem să-l luăm definitiv. Va încasa bonusul de Liga Campionilor dacă joacă peste 50 la sută din meciuri”, a spus patronul Stelei la o televiziune de sport.

STEAUA. Gigi A RENUNŢAT la Ivan! “Nu vrea să vină, LA REVEDERE!”

..............................

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a afişat o mină veselă imediat după înfrîngerea clară a elevilor lui de bulgarii de la Ludogoreţ. Antrenorul a spus că nu este îngrijorat, rezultatul nu contează, dar va face o analiză a meciului. De asemenea, Reghe a vorbit şi despre Găman şi Tamaş, jucători pe care-i doreşte în lot.

”Nu-mi fac probleme mari. Mă gîndesc la atitudine, cum au răspuns în timpul meciului, la lucrurile negative pe care le vom analiza în seara asta, mîine.

Ludogoreţ a jucat mai bine. N-am avut agresivitate. Am primit două goluri din greşelile noastre. Dar nu-mi fac probleme.

STEAUA. Gigi, război cu MApN: „Nu mă lasă nenorociţii în Ghencea!”

Din ce-am văzut, nu se simte pregătirea. Nu există oboseală. Astea sînt cantonamentele. Nu vreau o scuză, Să ne gîndim la oboseală. Dar trebuie să ne dea de gîndit anumite lucruri. Nu mă interesează rezultatele, ci nivelul de pregătire”, a spus Reghe.

Antrenorul a ţinut să spună că doi dintre jucătorii de bază nu au fost la capacitate maximă. ”Bourceanu şi Chipciu nu sînt pregătiţi sută la sută. Stanciu nici nu a putut intra. Timo nu e pregătit, abia a venit”, a spus Reghe.

”Eu le-am spus jucătorilor că au în faţă o echipă tehnică şi agresivă. Trebuie să ajungem la nivelul la care este acum Ludogoreţ”, a continuat Reghecampf.

”Dacă Găman nu a acceptat să vină, foarte bine. Vom vedea ce se întîmplă cu Tamaş, dar şi cu alţii, sînt discuţii deocamdată, vom vedea”, a vorbit antrenorul Stelei despre cei doi fotbalişti pe care-i doreşte la echipă.

”Am fost la meciul naţionalei pentru că am avut liber. Am plecat apoi pentru că era foarte frig”, a încheiat Reghe.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969