Carousel hot news

STEAUA. Din respect pentru Sevilla! Cum va arăta echipamentul campioanei

STEAUA. Roş-albaştrii marchează pe 7 mai trei decenii de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni. Pentru a cinsti cum se cuvine cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc,...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.02.2016 | 09:07
STEAUA. Din respect pentru Sevilla! Cum va arăta echipamentul campioanei

STEAUA. Roş-albaştrii marchează pe 7 mai trei decenii de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni. Pentru a cinsti cum se cuvine cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc, actuala conducere a campioanei a decis ca tricourile de rezervă ale jucătorilor să fie albe, ca în finala de la Sevilla.

STEAUA. Conform Gazetei Sporturilor, clubul patronat de Gigi Becali a discutat deja cu sponsorul tehnic, iar echipamentul festiv va fi purtat în partidele din sezonul următor (2016-2017). Asta înseamnă că tricourile albe vor fi inaugurate în preliminariile cupelor europene, unde Steaua are deja garantată prezenţa.

STEAUA. Prin acest gest, conducerea campioanei speră să-i readucă pe fani aproape de echipă. Cei mai înfocaţi refuză, în prezent, să asiste la partide, enervaţi de litigiul cu MapN şi de pierderea siglei. Totodată, galeria se îndoieşte de faptul că palmaresul, inclusiv Cupa Campionilor cucerită în 1986, aparţine societăţii lui Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!