Fotbal intern

IVANOVELA! Cine este de fapt atacantul de 19 ani care a REFUZAT non-stop Steaua!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
05.02.2016 | 00:01
IVANOVELA! Cine este de fapt atacantul de 19 ani care a REFUZAT non-stop Steaua!
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

IVANOVELA! Cine este atacantul de 19 ani care a refuzat non-stop Steaua pentru un vis din Vest! Toată telenovela.

ADVERTISEMENT

FANATIK a descoperit „evenimente” necunoscute pînă acum din „povestea de iubire” dintre Gabi Tamaş şi Steaua! De cîte ori a semnat, de fapt, şi care era starea sa, numai în FANATIK-ul de AZI!

Unul dintre noii veniţi în lotul Stelei este, la propriu, cel mai tare din parcare! Are un garaj de lux, cu bolizi de peste jumătate de milion de euro!

ADVERTISEMENT

Cine face, de fapt, transferurile la Dinamo! Nu-i nici Negoiţă, nici Rednic!

Revolta „Regelui”! Conflictul ascuns dintre Gică Hagi şi selecţionerul echipei naţionale la unul dintre marile turnee finale ale „Generaţiei de Aur”!

Totul despre revenirea României în elita tenisului mondial feminin! După 24 de ani, din nou în Grupa Mondială I a Fed Cup! Ce adversar de mare calibru au scos sorţii în calea Simonei Halep şi a coechipierelor sale!

Senzaţie în perioada de mercato tocmai încheiată: Liga 2 din China, peste Bundesliga şi Primera Division! Cine a cheltuit cei mai mulţi bani pe transferuri!

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, pentru cine se grăbea Ionuţ Luţu la ultmele ore de curs de la şcoala de antrenori, ce jucători legendari ai Craiovei Maxima păstrează CS U „în rezervă” şi pentru ce, cum a murit în direct un prezentator TV din Maroc! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri