Carousel hot news

STEAUA. Se ceartă pe bani! Miza este de 100.000 de euro

STEAUA. Gabriel Enache a devenit, în sfîrşit, jucătorul campioanei României. Mijlocaşul a semnat cu Steaua un contract pe cinci sezoane şi va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro....
19.02.2016 | 23:59

STEAUA. Gabriel Enache a devenit, în sfîrşit, jucătorul campioanei României. Mijlocaşul a semnat cu Steaua un contract pe cinci sezoane şi va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro.

Transferul său a învolburat, însă, apele. Nu la Steaua, ci la CS Mioveni. Gruparea de liga a doua ar trebui să încaseze o sumă de bani în urma tranzacţiei, însă nimeni din conducerea Astrei nu i-a informat pe argeşeni despre suma cu care a fost vîndut Enache la Steaua.

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Constantin Stancu, directorul executiv al lui CS Mioveni, a declarat că este acoperit de acte şi că aşteaptă o sumă importantă de bani de la Astra.

“Pînă la această oră, nu am fost contactat de nimeni de la Astra pentru a ni se comunica suma pentru care s-a făcut transferul. Ambele părţi avem acte, în care se ştie ce bani trebuie să primim. Dar, vă repet, pînă la această oră, nu ştim suma pentru care a fost vîndut Enache la Steaua”, a spus conducătorul lui CS Mioveni.

STEAUA. Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director de la Astra, a declarat, în primă fază, că nu este de datoria lui să-i anunţe pe cei de la CS Mioveni suma pentru care Gabriel Enache a fost vîndut la Steaua. Însă, după cîteva secunde, oficialul liderului a revenit la sentimente mai bune şi a precizat că va lua legătura cu reprezentanţii divizionarei secunde.

“De ce să-i contactez eu pe cei de la Mioveni? Ei se pot interesa la Federaţie şi or să vadă suma exactă de transfer. Este adevărat, avem să le dăm bani pentru că actele sînt foarte clare. Însă, ca să existe o transparenţă şi mai clară, voi lua legătura cu cei de la CS Mioveni şi îi voi ruga să-mi trimită factura. Cînd primim banii de la Steaua, ne vom achita de datorie”, a spus Buduru pentru FANATIK.RO.

Steaua susţine că a plătit 500.000 de euro

STEAUA. Gigi Becali a anunţat că Gabriel Enache a fost cumpărat de la liderul Ligii 1 pentru 500.000 de euro. Dacă suma este reală, CS Mioveni ar trebui să primească de la Astra în jur de 100.000 de euro.

2 milioane de euro este cota lui Enache pe site-ul transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri