Fotbal intern

REVINE Bănel? Steaua îl DOREŞTE! Ce spune Nicoliţă

După 6 ani în tricoul roş-albastru şi aproape 200 de meciuri disputate, Bănel Nicoliţă a fost vîndut în Franţa pentru aproximativ 700.000 de euro. La Saint Etienne, în doi ani, mijlocaşul...
02.10.2014 | 00:07
REVINE Banel Steaua il DORESTE Ce spune Nicolita

După 6 ani în tricoul roş-albastru şi aproape 200 de meciuri disputate, Bănel Nicoliţă a fost vîndut în Franţa pentru aproximativ 700.000 de euro. La Saint Etienne, în doi ani, mijlocaşul de 29 de ani a evoluat 25 de meciuri, reuşind să marcheze de trei ori, iar conducerea a decis să renunţe la serviciile sale. Pentru fotbalistul originar din Făurei a mai urmat apoi o scurtă perioadă la Nantes, unde a strîns doar 17 partide şi a marcat o singură dată.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC BRASOV 0-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (21.04.2011)

De serviciile lui Bănel Nicoliţă s-au mai arătat interesate Evian şi Caen, însă fostul stelist nu a dorit să dea  curs ofertelor, motivînd că nu sînt destul de substanţiale. Însă, au trecut cîteva luni bune, iar mijlocaşul de bandă nu şi-a găsit încă o echipă. Zilele trecute, conducerea clubului din Ghencea a întrebat persoane apropiate jucătorului care îi este în acest moment situaţia contractuală. “Bănel Nicoliţă, la cîte a făcut pentru Steaua, e normal ca oamenii din conducere să nu-l fi uitat. Din cîte ştiu, Bănel aşteaptă o ofertă concretă din China ori din Orientul Mijlociu. Într-o săptămînă se va decide unde şi cum va pleca! Poate, dacă nu se materializa nimic, ar putea ajunge la Steaua, nu se ştie, în fotbal orice e posibil”, au declarat sursele FANATIK.RO

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ 2-1,LIGA 1 (14.08.2011)

“La un moment dat, vreau să revin la Steaua!”

Contactat de FANATIK.RO, Bănel Nicoliţă a mulţumit conducerii din Ghencea pentru că şi-au îndreptat atenţia către el, însă a dezvăluit faptul că îşi doreşte ca în următorii ani să evolueze tot în străinătate. “Ţin să mulţumesc din suflet conducerii că s-a gîndit la mine, însă pentru moment nu mă gîndesc să mă întorc în România. Îmi doresc să mai joc pentru cîţiva ani afară, nu e momentul acum. Probabil, ca la un moment mă voi întoarce la Steaua, această echipă a rămas în sufletul meu, aici am trăit cele mai mari performanţe din cariera mea de fotbalist. Mulţumesc Stelei pentru interes, aşa fac cluburile mari, se interesează de soarta fotbaliştilor care au făcut ceva pentru echipa lor”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru FANATIK.RO.

Mijlocaşul de 29 de ani nu a uitat cum în septembrie 2006, trupa roş-albastră reuşea să cîştige incredibil împotriva celor de la Dinamo Kiev, scor 4-1. “Cum să nu îmi aduc aminte, ţin minte tot… Înainte de meci, aveam toţi nişte emoţii, nu ne puteam controla, îţi dai seama era primul meci în Liga Campionilor. Şi împotriva cui? A lui Dinamo Kiev, ne gîndeam să facem noi supriza ce-a mare, cum să-i luăm de la început, ne gîndeam la fel şi fel de variante.  Însă, Oli înainte de meci, la şedinţa tehnică ne-a luat tare, a umblat la psihic, pentru că el ştie foarte bine să mobilizeze un jucător: “Aveţi încredere în voi, luptaţi pentru voi şi pentru familiile voastre! Nu vă dezamăgiţi prietenii şi nici suporterii. Luptaţi pînă la ultima picătură de energie, doar aşa vor ieşi cu capul sus!” Bine, cînd eşti luat aşa de antrenor, normal că eşti motivat 100%. Vrei să îţi spun ceva? Pînă la urmă, ce aveam noi de pierdut? Însă, am tras tare şi am deschis repede scorul, iar asta ne-a ajutat pentru că şi ei s-au deschis şi mai mult”, a povestit Bănel Nicoliţă pentru FANATIK.RO.

banel_86512400

“Steaua nu va pierde nici acum!”

Fostul fotbalist al lui Saint Etienne consiuderă că Steaua lui Gâlcă va reuşi să obţină trei puncte în disputa cu Dinamo Kiev. “Steaua nu va pierde acolo, jucătorii vor fi din nou montaţi să facă un meci mare. Păi, ce? Dinamo Kiev nu avea şi atunci, pe vremea noastră, fotbalişti scumpi şi buget de zeci de milioane? Nu contează treaba asta cînd îţi propui să scoţi un rezultat mare. Am încredere că Gâlcă îi va monta pe băieţi şi vor scoate un rezultat mare, sincer mă gîndesc chiar la o victorie”, a mai punctat Bănel Nicoliţă pentru FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!