Fotbal intern

STEAUA. Ce coechipier l-a bătut la „GRADE” pe Tamaş! Fotbalist de clasă, dar cu genă de „BAD BOY”!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 04.03.2016 | 00:10
STEAUA. Ce coechipier l-a bătut la „GRADE” pe Tamaş! Fotbalist de clasă, dar cu genă de „BAD BOY”!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

 „E distrus! Nu se mai înţelege cu nimeni de la Steaua!”, susţine un antrenor care îl cunoaşte foarte bine pe Alex Chipciu. Dezvăluiri ÎN EXCLUSIVITATE!

„Un stadion nu trebuie confundat cu un club de noapte!”, acuză un director UEFA situaţia „Arenei Naţionale”. Mega-interviu ÎN EXCLUSIVITATE!

„Dacă jucam în 1994, Kenneth Anderson nu mişca în front!”, afirmă un fost internaţional. Şi povesteşte, ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK, de ce n-a ajuns la CM din SUA.

L-a bătut la „grade” pe Tamaş! Ce coechipier de la Steaua, cu mari calităţi de fotbalist, are şi genă de „Bad Boy”!

4 martie, data care a zguduit din temelii nu numai pămîntul, ci şi fotbalul mioritic! „Bornele” acestei adevărate pete negre din istoria României.

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, ultima „victimă” stelistă a lui Gigi Becali, de ce vrea N’Doye să plece de la ASA Tîrgu Mureş şi, mai ales, la ce echipă visează, hotărîrea de ultim moment a lui Marius Şumudică după suspendare, ce i-a făcut Tică Dănilescu lui Romeo Paşcu la un meci al lui Dinamo la Tîrgu Mureş! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!