ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Verdictul specialiştilor: “Strigător la cer, ca-n Bangladesh!”

STEAUA. Campioana României a luat un avans de două goluri în faţa Viitorului încă din prima repriză, graţie golurilor marcate de Hamroun, dintr-un penalty uşor acordat, şi Popa, după o...
Autori: Cristian Blanuta, Răzvan Scarlat | 20.03.2016 | 00:08

STEAUA. Campioana României a luat un avans de două goluri în faţa Viitorului încă din prima repriză, graţie golurilor marcate de Hamroun, dintr-un penalty uşor acordat, şi Popa, după o preluare cu mîna. Contactat de FANATIK.RO, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a declarat:

ADVERTISEMENT

“Domnule, eu nu am văzut prima repriză, dar m-a sunat Porumboiu. Mi-a spus că arbitrul a luat cea mai bună decizie a primei reprize în momentul în care a fluierat finalul. Este strigător la cer ce se întîmplă cu arbitrajul românesc. Îl ţinem pe acest grec în funcţie, care nu a avut loc în ţara lui. Şi pe Deaconu. Este oribil ce se întîmplă. Sîntem în Bangladesh, unde sîntem?! Ce se întîmplă cu arbitrajul?”.

STEAUA. La rîndul său, Adrian Porumboiu a declarat: “Ambele decizii au fost greşite. La penalty, jucătorul de la Viitorul nu i-a provocat căderea lui Stanciu. Faptul că există o diferenţă de gabarit între jucători nu înseamnă că un duel pentru minge este neregulamentar. Nu i-a făcut. Iar la golul doi, Adi Popa a luat mingea cu mîna, este henţ clar!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!