Fotbal intern

FANATIK CONFIRMAT! Popescu, manager la Steaua? “Am auzit că e agreat! E un tip deştept, a făcut avere!”

UPDATE 10.10, 10:40 /Mitică Dragomir a confirmat FANATIK.RO în ceea ce priveşte posibila numire a lui Gabi Popescu în funcţia de manager general la Steaua, în locul lui Mihai Stoica: "Am auzit...
10.10.2014 | 10:45
FANATIK CONFIRMAT Popescu manager la Steaua Am auzit ca e agreat E un tip destept a facut avere

UPDATE 10.10, 10:40 /Mitică Dragomir a confirmat FANATIK.RO în ceea ce priveşte posibila numire a lui Gabi Popescu în funcţia de manager general la Steaua, în locul lui Mihai Stoica: “Am auzit că Gabi Popescu este agreat la Steaua, plus că este şi un tip deştept, care a mai făcut şi avere”.

––––––––––––––––––––––––––––

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, le-a transmis oamenilor din club că nu va mai angaja la Steaua nici un director sportiv, nici măcar pe Daniel Prodan, atît timp cît Mihai Stoica se află închis la penitenciarul Rahova. Însă, FANATIK.RO a aflat că fostul manager din Ghencea le-a vorbit apropiaţilor săi despre un nume pe care l-ar dori la Steaua.

Laurenţiu Reghecampf s-a descurcat la Steaua de unul singur după ce Gigi Becali, iar apoi Mihai Stoica, au ajuns la puşcărie. Dacă fostul antrenor al clubului din Ghencea a gestionat cu brio situaţia, pînă la plecarea la Al Hilal, în schimb Costel Gâlcă nu a rezistat presiunii şi într-o conferinţă de presă a răbufnit: Se simte lipsa la Steaua a unui om care să iasă şi să discute în presă despre diferite probleme. Este nevoie în club de un manager sau de un director sportiv.”

Ulterior, după ce Valeriu Argăseală l-a “tamponat” pentru aceste declaraţii, Gâlcă a revenit, iar a doua zi printr-un comunicat a retractat aproape tot ce afirmase cu o zi înainte. Chiar şi aşa, tehnicianul Stelei a tot încercat să-i propună în Ghencea întîi pe Narcis Răducan, iar în ultima lună pe Daniel Prodan, dar Gigi Becali, Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală nu au îmbrăţişat variantele tehnicianului.

meme

Meme l-ar vrea la Steaua pe Gabi Popescu

Astfel, chiar dacă Mihai Stoica nu a fost de acord pînă acum cu nici un nume propus de Costel Gâlcă, FANATIK.RO a aflat că i-ar surîde un singur nume pentru funcţia de director sportiv la Steaua, care să îi preia din atribuţii, atîta timp cît el se află arestat: fostul internaţional Gabi Popescu. Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că între Mihai Stoica şi mijlocaşul care s-a consacrat la Universitatea Craiova şi Valencia există o relaţie strînsă de prietenie.

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-SPORTUL STUDENTESC 0-0,AMICAL (19.02.2011)

Gabi Popescu l-a ajutat pe Meme să-l aducă în 2006 pe Thereau la Steaua

De altfel, Mihai Stoica a colaborat în trecut cu Gabi Popescu şi a încercat de mai multe ori să îl aducă pe fostul internaţional în Ghencea pe funcţia de director sportiv. Meme se înţelege foarte bine cu Gabi Popescu de mai mult timp. Îmi aduc aminte că el a tot încercat în ultimii ani să îl aducă la Steaua, iar în trecut de multe ori a apelat la acesta să urmărească pentru el nişte meciuri. Îmi aduc aminte că Gabi Popescu chiar a contribuit la aducerea în Ghencea a lui Cyril Thereau. L-a urmărit la unele jocuri şi i-a făcut ulterior rapoarte lui Meme, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

steaua_p

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: