Carousel hot news

PANDURII-STEAUA. Pe cine a sărit Săpunaru să bată pe banca Stelei

PANDURII-STEAUA. Roş-albaştrii au învins, în deplasare, scor 1-0, pe Pandurii şi au urcat pe primul loc în clasament. Singurul gol al partidei a fost înscris de Stanciu, din penalty, în...
01.04.2016 | 00:01
ADVERTISEMENT

PANDURII-STEAUA. Roş-albaştrii au învins, în deplasare, scor 1-0, pe Pandurii şi au urcat pe primul loc în clasament. Singurul gol al partidei a fost înscris de Stanciu, din penalty, în minutul 89.

PANDURII-STEAUA. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de Marius Avram ca urmare a unei semnalizări a adiţionalului Adrian Comănescu, iar decizia i-a adus pe jucătorii de la Pandurii în pragul disperării. Cel mai vehement a fost Cristi Săpunaru, care şi-a dat tricoul jos şi s-a dus glonţ către banca Stelei, cu care a avut un schimb dur de replici. Într-un final, lucrurile s-au calmat, iar internaţionalul român a primit cartonaşul galben.

Varianta Pandurii: “Cojocaru l-a înjurat tot meciul!”

PANDURII-STEAUA.FANATIK.RO a discutat cu persoane apropiate lui Cristi Săpunaru, care susţin că Valentin Cojocaru ar fi fost ţinta principală a fundaşului. “Pe toată durata partidei, a fost făcut cu ou şi cu oţet de portarul Stelei. A fost înjurat în repetate rînduri cînd se apropia de banca roş-albaştrilor. Cristi nu a mai putut rezista, iar la final a răbufnit, din cauza asta s-a dus spre banca Stelei după ce arbitrul a acordat penalty.

ADVERTISEMENT

L-a întrebat pe Cojocaru cum îşi permite să-l înjure şi să-l facă în toate felurile. În momentul în care l-a văzut aşa încrîncenat pe Cristi, Vali a făcut un pas înapoi. Norocul lui că s-a băgat Reghecampf. Săpunaru este foarte sensibil cînd este înjurat, mai ales de familie. Este şi normal”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Varianta Stelei: “Cojocaru i-a spus doar să se potolească!”

PANDURII-STEAUA. Surse din anturajul formaţiei campioane susţin, însă, că Valentin Cojocaru i-a transmis lui Cristi Săpunaru doar să nu mai conteste deciziile arbitrilor. “Este adevărat, între cei doi a izbucnit conflictul de după terminarea partidei. Cojocaru l-a văzut pe Săpunaru foarte nervos şi i-a strigat să se potolească. I-a spus că a fost henţ clar şi că nu are de ce să comenteze. Cristi a luat foc în acel moment şi a început să-l înjure şi să-l întrebe cum îşi permite să-l contrazică. Şi-au aruncat vorbe grele, bine că situaţia nu a degenerat”, au povestit persoane care s-au aflat pe banca Stelei.

ADVERTISEMENT

86 este minutul în care adiţionalul Adrian Comănescu i-a semnalat lui Marius Avram că Ioan Hora a atins mingea cu mîna în careu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri