ADVERTISEMENT
Fotbal intern

ASTRA – STEAUA, BĂTĂLIA FINALĂ! CIFRELE partidei care va decide CAMPIOANA

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 15.04.2016 | 00:01
ASTRA - STEAUA, BĂTĂLIA FINALĂ! CIFRELE partidei care va decide CAMPIOANA

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

BĂTĂLIA FINALĂ! FANATIK vă prezintă CIFRELE partidei ASTRA – STEAUA, care va decide, în mare măsură, CAMPIOANA!

DUŞMANII! Şumudică şi Reghecampf nu se mai „înghit” din 2011, deşi s-ar „mînca” unul pe celălalt. FANATIK vă dezvăluie de la ce a plecat animozitatea dintre cei doi antrenori.

ADVERTISEMENT

MeMe! A revenit în staff-ul Stelei după 713 zile în spatele gratiilor. Uşor, uşor şi-a regăsit vocea, şi-a regăsit tupeul, şi-a reintrat în rol. Zilele trecute a împlinit 51 de ani. În „roşu-albastru”!

CRUDUŢA S-A CALIFICAT ÎN PLAY-OFF! Frumoasa „păcătoasă” trăieşte o nouă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1.

ADVERTISEMENT

SĂ VEZI CE N-A VĂZUT PARISUL! FANATIK vă prezintă adversarele României în Grupa A de la EURO, cu punctele lor forte, dar şi cu minusurile care ar trebui exploatate de oamenii Generalului.

REZERVE ÎN LIGA SECUNDĂ, TITULARI LA „NAŢIONALĂ”! Variante de avarie în urmă cu 3 ani la echipa care se pregăteşte să ia primul titlu din istoria sa în Premier League, Vardy şi Kane au şanse mari să formeze linia de atac a englezilor la EURO.

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, de ce l-a tăiat Laurenţiu Reghecampf de pe lista viitorilor stelişti pe clujeanul Andreas Calcan, ce nou dosar îi poate prelungi lui Cristi Borcea viaţa de puşcăriaş, unde va juca Rapid dacă va promova în Liga 1! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!