Fotbal intern

ALI-BEY, OMUL TITLU! ADEVĂRATA poveste a relaţiei lui Alibec cu Steaua!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
22.04.2016 | 00:05
ALIBEY OMUL TITLU ADEVARATA poveste a relatiei lui Alibec cu Steaua
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ALI-BEY, OMUL TITLU! FANATIK vă prezintă povestea nefardată a fotbalistului care a direcţionat „aurul” campionatului spre Giurgiu!

ADVERTISEMENT

GIGI RADE TOT! Steaua este la un pas de ratarea totală a sezonului şi patronul pregăteşte deja „ţintele” pentru următoarea ediţie de campionat!

CINE VOR FI CEI 11 MAGNIFICI? FANATIK  vă propune o analiză a şanselor fiecărui tricolor care ar putea să prindă echipa care ne va reprezenta pe stadioanele turneului final EURO 2016 din Franţa!

ADVERTISEMENT

A FOST LA UN PAS DE MOARTE! Viorel Turcu, fostul campiona l României cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua, a fost găsit prăbuşit în casă, în comă, de fiul său, care l-a ţinut în viaţă cu indicaţii primite la telefon!

FINALUL UNEI ERE! Totul despre cariera fabuloasă a mega-starului Kobe Bryant la retragerea din NBA, după 20 de ani strălucitori în tricoul lui Los Angeles Lakers!

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, de unde vine salvarea Stelei, de ce este Mircea Rednic cu adevărat „al 12-lea”, ce salariu vrea Steliano Filip, adevăratul motiv al retragerii de pe teren a unui titular de la Astra, pe cine „traduce” Costel Gâlcă! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT