Fotbal intern

STEAUA. Transfer INVERS! Pe cine a pus ochii Şumi din echipa lui Reghe

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 29.04.2016 | 13:46
STEAUA. Transfer INVERS! Pe cine a pus ochii Şumi din echipa lui Reghe

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Primul stelist… astral! Marius Şumudică s-a lăudat că o să le ia „roş-albaştrilor” un jucător. FANATIK a aflat pe cine a pus ochii antrenorul viitoarei campioane!

„Vreau la Steaua!” Un atacant iubit de fanii „roş-albaştri” e dispus să revină la echipă şi spune clar într-un mega-interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK care este soluţia pentru transferul său!

Războiul „Regelui” cu „terasele”! FANATIK vă dezvăluie de partea cui sînt oamenii din fotbal în „războiul” declaraţiilor dintre Gică Hagi şi Marius Şumudică!

Scandal cu fata lui Giovani! Află din FANATIK-ul de azi cine a luat-o la rost – ca să nu spunem pe sus! – în mijlocul unui restaurant, pe fiica mijlocie a fostului impresar, aflat acum după gratii! Motivul o să te lase mască!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, cine sînt şi ce fac „antrenorii din loje”, unde s-a dus glonţ Adi Popa după ce a primit o zi liberă de la antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi, mai ales, ce a… comandat, cum a dat-o Şumi-n… cristelniţă, cum a ajuns Emil Săndoi să se roage pentru calificarea Craiovei în Liga Europa pe… banii săi, ce farsă au pregătit baschetbaliştii unei universităţi americane majoretelor de Paşte! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!