Fotbal intern

STEAUA. Poate sta Reghe liniştit? Gigi Becali nu a avut MILĂ de nici un antrenor care a ratat titlul!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
06.05.2016 | 00:03
STEAUA Poate sta Reghe linistit Gigi Becali nu a avut MILA de nici un antrenor care a ratat titlul

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

REGHE, ÎN PERICOL! BECALI NU ARE MILĂ! Pierderea titlului îl pune în pericol pe actualul antrenor al Stelei, în ciuda declaraţiilor optimiste ale conducerii. Patronul n-a iertat nici o ratare de obiectiv din 2003 pînă acum, cu o singură excepţie. Află care din FANATIK-ul de AZI!

SCANDAL LA STEAUA! „Duckadam a făcut dosarele pe şestache!” acuză un fost copechipier! Ce dosare, cînd şi cum, află din FANATIK-ul de AZI!

DE CE SE STRÎMBĂ „STRÎMBU’”! Şansele ca Mircea Rednic să continue în „Ştefan cel Mare” s-au topit cum s-a topit la Giurgiu şansa lui Dinamo la locul 2! Citeşte care sînt motivele în FANATIK-ul de AZI!

BOLNAV DUPĂ FOTBAL! Aflat la un pas de moarte în urmă cu aproximativ 4 luni, un fost mare dinamovist şi rapidist joacă acum la o echipă din Liga a IV-a! Cine este poţi afla numai din FANATIK-ul de AZI!

SURPRIZELE EUROPEI! Astra şi Leicester sînt campioane în premieră deşi, la începutul sezonului, nimeni nu le dădea nici o şansă. Cele două cîştigătoare-surpriză au lăsat cu ochi-n soare echipe ca Steaua, Dinamo, Manchester United sau Arsenal! PRIME TIME comparativ numai în FANATIK-ul de AZI!

AICI VA FI SPECTACOLUL EURO 2016! 10 stadioane din 9 oraşe vor fi teatrul marilor „piese” ce se vor juca la Turneul Final al fotbalului de pe „Bătrînul continent”, organizat pentru a treia oară, record mondial, în Franţa! Află totul despre ele din FANATIK-ul de AZI!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, cine este principalul vinovat pentru şansele scăzute spre zero ale lui Nicuşor Stanciu să prindă lotul de Euro, ce au de gînd să facă o mare parte dintre „cîini” dacă Mircea Rednic pleacă de la echipă, cu cine a petrecut stelistul Enache titlul cucerit de Astra, cum au reuşit rapidiştii să strîngă, cu chiu, cu vai, baremul arbitrilor la ultimul meci din Giuleşti, cum l-a făcut Măruţă KO pe Cătălin Moroşanu în direct! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!