Fotbal intern

STEAUA. 6 pentru Ligă! Becali a pornit vînătoarea! Primele ŢINTE!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să...
13.05.2016 | 00:09
STEAUA. 6 pentru Ligă! Becali a pornit vînătoarea! Primele ŢINTE!
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

6 PENTRU LIGĂ! 6 PENTRU STEAUA! Gigi Becali nu concepe să rateze şi „masa bogaţilor” după titlu şi Cupa României, aşa că a declanşat campania de transferuri. FANATIK vă prezintă în numărul de VINERI primele „ţinte” ale Stelei!

ADVERTISEMENT

„VISEZ LA SEMIFINALE! JOC PÎNĂ LA 40 DE ANI”! Ce spune Răzvan Raţ despre partida cu Franţa, obiectivul la EURO, concurenţa cu Filip şi Vătăjelu, accidentarea, retragerea de la echipa naţională, Mutu şi Marica, posibila revenire în Liga 1, triumful Astrei în Liga 1 sau plecarea lui Mircea Lucescu de la Şahtar Doneţk, numai în FANATIK-ul de VINERI!

COLECŢIONARII. Premieră în fotbalul românesc. O familie a reuşit să aibă 3 membri care joacă pe acelaşi post campioni naţionali! Cu 3 echipe diferite! Citeşte în FANATIK ce spune fiecare despre această performanţă unică!

ADVERTISEMENT

„BAD BOY” CUPLAT CU „BAD GIRL”! Un stelist remarcat mai mult prin escapadele nocturne prin cluburi decît prin prestaţiile din iarbă şi-a găsit „jumătatea”! E fată de fost fotbalist şi e „rea”… rău! Aflaţi cine sînt cei doi din FANATIK-ul de VINERI!

CEI PATRU MAGNIFICI! Nu există competiţie fără favoriţi. EURO 2016 nu face excepţie. FANATIK vă oferă în numărul de VINERI analiza echipelor cu cele mai mari şanse să triumfe în Franţa.

EROINELE! Au Europa la picioare! TOTUL despre CSM BUCUREŞTI, echipa-minune care a cîştigat Liga Campionilor în faţa lui Györ chiar la Budapesta, după un meci de infarct! PRIME TIME marca FANATIK în numărul care apare VINERI!

ADVERTISEMENT

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, ce ordin a dat Reghecampf în legătură cu parcarea de la stadionul din Domneşti şi cine a fost primul care a călcat „pe bec”, de ce este „astralul” Mansly Boubacar în ofside… medical, secretul nopţilor pierdute de Mirel Rădoi cu Gabi Tamaş, omul-farsă care a luat o cupă, a fost felicitat şi premiat de preşedintele ţării, îmbrăţişat de antrenor şi coechipieri fără să aibă nici o legătură cu echipa respectivă, fără să fie măcar jucător de fotbal! NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri