Fotbal intern

STEAUA. Gigi Becali intervine în forţă în războiul Rădoi – Tamaş!

Becali a intervenit în conflictul iscat între finul său şi fundaşul Stelei, iar totul se va rezolva la o masă în oraş pe care o va achita latifundiarul din Pipera....
23.05.2016 | 00:05
STEAUA Gigi Becali intervine in forta in razboiul Radoi  Tamas
ADVERTISEMENT

Becali a intervenit în conflictul iscat între finul său şi fundaşul Stelei, iar totul se va rezolva la o masă în oraş pe care o va achita latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este cunoscut drept o persoană impulsivă, iute la mînie, care spune ce gîndeşte. A fost întotdeauna o mană cerească pentru presa de scandal. Însă, vă vine sau nu să credeţi, schimbul dur de replici dintre Gabi Tamaş şi Mirel Rădoi l-a mirat în sens negativ pînă şi pe guralivul patron al Stelei. „M-a deranjat foarte tare ce a spus Tamaş, dar apoi am vorbit şi cu alţi oameni. Mi-au zis că ei sînt între ei fotbalişti, colegi, nu l-a jignit cu nimic. I-a răspuns, şi Mirel s-a luat de el. Ăla e finul meu, îl iubesc ca pe copilul meu. O să vorbesc şi cu Mirel, dar nu cred că e genul răzbunător. Nu au fost jigniri”, a spus Becali imediat după scandal şi a decis să ia atitudine. FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, modul în care Gigi a ales să se implice în scopul de a aplana un conflict care ar fi putut continua la nesfîrşit.

ADVERTISEMENT

Primul chemat „la ordin” a fost jucătorul

Scandalul a pornit de la Gabi Tamaş, care l-a făcut praf pe Mirel Rădoi după ultima partidă a Stelei din campionat, cu ASA Tîrgu Mureş. La cîteva zile distanţă, fostul antrenor al „roş-albaştrilor” a dat replica. Una foarte dură, care l-a determinat pe Gigi Becali să pună mîna pe telefon. Nu l-a sunat pe finul său prima dată, ci pe fundaşul revenit la Steaua la începutul acestui an. „Gigi i-a spus lui Gabi să stea liniştit şi să nu iasă în presă să-i ofere replica lui Mirel. I-a transmis clar să nu iasă să-l atace, că e finul lui, chiar dacă vorbele au fost unele grele. Gigi i-a spus că amîndoi au greşit, însă i-a pus în vedere lui Gabi faptul că Mirel este un idol pentru suporteri şi că şi-ar atrage multă antipatie dacă va continua scandalul”, au povestit sursele FANATIK. După ce a obţinut promisiunea lui Tamaş că nu va riposta, naşul Becali a avut un mesaj şi pentru finul Rădoi. Căruia i-a transmis, în mare, acelaşi lucru ca şi fundaşului. Să nu-l mai atace pe Tamaş, să încheie cearta şi fiecare să-şi vadă de treaba lui. Mirel a fost, la rîndul lui, de acord să încheie conflictul.

Întîlnire de gradul zero

Prima scînteie între Rădoi şi Tamaş a apărut vara trecută. Finul lui Gigi Becali era antrenor la Steaua şi l-a dat afară pe fundaş de la echipă din cauza vieţii extrasportive. De atunci, cei doi nu se mai suportă. Iar declaraţiile din această lună sînt o continuare a conflictului iscat la începutul sezonului 2015-2016. Patronul Stelei vrea, însă, să-i împace pe cei doi. Şi, cu siguranţă, va reuşi. Primul pas a fost deja făcut. A obţinut acordul lui Tamaş şi Rădoi că nu se vor mai ataca. Acum urmează o întîlnire de gradul zero între cei doi. Intermediată, bineînţeles, de Becali. „Gigi are intenţia să-i scoată la o masă în oraş şi să-i împace definitiv. Nu mai vrea să existe ranchiună între finul său şi fundaşul său. Gigi îşi doreşte să-i vadă pe cei doi cum îşi strîng mîinile şi cum lasă tot ce a fost în urmă. Cît de curînd acest lucru se va întîmpla”, au povestit sursele FANATIK. Foarte probabil, nota va fi achitată de patronul Stelei…

ADVERTISEMENT

Atacurile lui Gabi Tamaş

„Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, nu ştiu de ce. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. Eu nu ştiu dacă el poate să numere în cîte ţări am jucat eu”

„Rădoi a făcut carieră la Steaua, apoi a păcălit fotbalul. Dacă era un jucător de valoare, se ducea şi juca în Europa. El vorbeşte mult şi degeaba. Să spună de episodul cînd am fost amîndoi convocaţi la naţională şi am petrecut pînă la 7-8 dimineaţa împreună”

ADVERTISEMENT

„Da, mă văd la Steaua şi în sezonul viitor. Vreau să ridic multe trofee deasupra capului, să întrec pe cineva care vorbeşte prea mult. Poate Rădoi e supărat pe mine că i-am luat banii la poker”

Răspunsurile lui Mirel Rădoi

„Dacă vrea, săracul, mai jucăm poker şi-i mai dau nişte bani. Că am înţeles că nu poate să se ducă în Franţa, că-l iau de pe aeroport, pentru că nu şi-a plătit taxele la Auxerre”

ADVERTISEMENT

„Dacă mă antrenez joc şi eu ca el, bufa-bufa în tribună. La meciul cu Dinamo, Rotariu, care are 65 kg, l-a dat la o parte… El nu a ajuns la selecţiile mele la naţională şi m-am lăsat de cinci ani de zile. El nu se uită la el, săracul?”

„L-am sunat după ce a făcut declaraţiile astea. Dar nu mi-a răspuns. Am vrut să văd dacă este bărbat şi să-mi spună în faţă. N-a răspuns, cred că a uitat, probabil că era beat cînd a vorbit. Numai alcool are în cap”

65 de selecţii la echipa naţională are Gabi Tamaş, în care a înscris 3 goluri

67 de selecţii la echipa naţională are Mirel Rădoi, în care a înscris 2 goluri

ADVERTISEMENT