Fotbal intern

STEAUA. El e REVOLUŢIONARUL cu certificat de luptător în 1989

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
03.06.2016 | 00:06
STEAUA. El e REVOLUŢIONARUL cu certificat de luptător în 1989

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. REVOLUŢONARUL-SURPRIZĂ DIN CONDUCERE! Are certificat de „luptător pentru victoria Revoluţiei Române din decembrie ’89”! Cum l-a obţinut şi ce avantaje i-au adus, numai în FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. MESAJUL LUI REGHE PENTRU ECHIPĂ! Ce le-a transmis antrenorul jucătorilor şi staff-ului tehnic, într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE în FANATIK-ul de VINERI!

SUPLIMENT EURO 2016: ZEI ŞI DUŞMANI! „Generalul” Iordănescu face ultimele „manevre” în amicalul cu Georgia înaintea marilor „bătălii” de la Euro. Aflaţi cu ce „zei” mergem noi, cu cine vin ei, „duşmanii”, într-un supliment detaliat din FANATIK-ul de VINERI!

ALEGERI LOCALE. DE LA MUTU LA ŞEVCENKO! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI ce sportivi celebri au ales politica după retragerea din activitatea de performanţă!

PRIME TIME. SLAM-DUNK SPRE CER! Jucătorii din NBA par din altă lume. Sînt faimoşi şi cîştigă zeci de milioane de dolari în fiecare an. Dar, şi pentru ei, linia dintre viaţă şi moarte este la fel de subţire ca pentru orice muritor de rînd… Lista neagră a baschetbaliştilor UCIŞI, numai în FANATIK-ul de VINERI!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, cît îi costă pe stelişti fiecare kilogram în plus la reunirea lotului şi ce-i aşteaptă după aia, cum a reacţionat Sănmărtean în particular după atacul lui MM, ce alt patron impune schimbările la pauză, pe cine au confundat americanii cu Hagi în 1994, cine i-a dat o palmă, meritată!, lui Maxim, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri