Fotbal intern

STEAUA. HULIGAN afară, MIEL la “bară”! Cine l-a „căpăcit” pe Elias!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
17.06.2016 | 00:06
STEAUA HULIGAN afara MIEL la bara Cine la capacit pe Elias

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ATENŢIE! Numai VINEREA aceasta FANATIK vă oferă o MARE SURPRIZĂ: 20 de pagini CADOU, cel mai tare SUPLIMENT DE INTEGRAME dedicat EURO 2016!

DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Motivele pentru care am luat doar un punct în al doilea meci de la EURO, cu Elveţia. Avancronica partidei decisive pentru calificarea în optimi, cu Albania. Ponturi, cote, mînuţe de ajutor pentru toate celelalte meciuri care încheie etapa grupelor la EURO, plus minimele şi maximele tuturor loturilor naţionale prezente în Franţa, numai în FANATIK-ul de VINERI!

LUPTĂTORUL LUI „PINALTY”! Cum a ajuns Bojan Golubovic în România, cine l-a oprit după primul antrenament, cît a fost primul lui salariu, unde dormea cînd îi venea iubita în vizită şi alte amănunte inedite din viaţa noului atacant al Stelei, numai în FANATIK-ul de VINERI!

HULIGAN PE STRADĂ, MIELUŞEL ÎN INSTANŢĂ! Rugbistul stelist Andrei Florescu, împreună cu alţi membri de la SUD Steaua, l-au bătut în Franţa pe Elias Bucurică, liderul PCH, cînd acesta era singur, fără nici un alt „cîine” în preajmă. Anterior, reţinut după un scandal monstru cu fanii Rapidului, Florescu s-a prezentat în faţa judecătorilor în lacrimi… Toată povestea, în FANATIK-ul de VINERI!

PATRONUL DIN CÎRCIUMĂ! Valerii Moraru a avut primele tratative privin preluarea Rapidului la o… terasă din parcul Crîngaşi! I-a promis atunci regretatului Nicolae Manea că a doua zi va vira în conturile clubului giuleştean 1,5 milioane de euro! Nu s-a ţinut de cuvînt şi acum Rapid e în faliment…

DRAMA LUI SRNA! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI povestea cumplit de reală a poverilor pe care le cară în spate căpitanul naţionalei croate şi al lui Şahtar Doneţk, greu încercat de viaţă, care, cu o mînă i-a dat talent şi bani, dar cu cealaltă i-a luat ce avea mai drag pe lume.

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Şi nu uitaţi: numai VINEREA aceasta FANATIK vă oferă o MARE SURPRIZĂ: 20 de pagini CADOU, cel mai tare SUPLIMENT DE INTEGRAME dedicat EURO 2016!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, ce club vrea să-i pună „aripi” „motoretei” Popa, de ce vor „cîinii” din PCH să-l „muşte” pe antrenorul Ioan Andone, peste cine vrea Alibec să-şi prăvălească „fizicul” de categorie grea la întoarcerea din Franţa şi de ce, cum era Olanda să piardă primul meci prin neprezentare la EURO 20012, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI! Care, ATENŢIE!, vă oferă o MARE SURPRIZĂ: 20 de pagini CADOU, cel mai tare SUPLIMENT DE INTEGRAME dedicat EURO 2016!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!