ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. Blat Gigi-Puiu! De ce au încetat atacurile la Iordănescu

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 24.06.2016 | 11:42
STEAUA. Blat Gigi-Puiu! De ce au încetat atacurile la Iordănescu

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

JURNAL DE COŞMAR: CE NAIBA, CUM SĂ NE BATĂ ALBANIA?! Un reportaj emoţionant marca FANATIK din peluza tricoloră de la Lyon sau drumul de la extaz la agonie acolo unde toate speranţele noastre s-au transformat în dezamăgiri…

ADEVĂRUL CRUD DESPRE CEI MAI TRIŞTI FOTBALIŞTI DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN. O amplă analiză post cu post a tricolorilor care au consfinţit falimentul total nu doar al fotbalului nostru, ci al întregului sistem care îl păstoreşte…

ADVERTISEMENT

DRAMA MICROBISTULU ROMÂN. Obtuzitatea selecţionerilor noştri, care au marginalizat de-a lungul timpului foarte mulţi jucători talentaţi, a dus la rezultate dezastruoase sau mult sub aşteptări în preliminarii şi la turneele finale. Lista ruşinii, numai în FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. BLATUL GIGI-PUIU. Becali nu l-a agreat pe Iordănescu şi de aceea a fost foc şi pară ori de cîte ori selecţionerul s-a „intersectat” cu interesele sale. Pînă într-o zi, cînd patronul de la Steaua, brusc, a tăcut. FANATIK-ul de VINERI vă dezvăluie de ce!

ADVERTISEMENT

ŢEAPĂ DREAPTĂ PENTRU „STRÎMBU”! Anghel Iordănescu e aproape PA! De la cîrma tricolorilor după ruşinea din Franţa. Răzvan Burleanu îi caută înlocuitor. O variantă ar fi Mircea Rednic, dar acesta a mai fost păcălit o dată. Aflaţi cînd, unde şi cum din FANATIK-ul de VINERI!

„REZERVA” LUI MARICA. Fostul atacant al naţionalei a rămas fără echipă, însă „marchează” la fel de des şi în afara terenului, „rezerva sa de cadre” părînd inepuizabilă! Aflaţi cine este ultima cucerire din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

HULIGANELE RUSIEI! Frumoase şi periculoase! Nu numai fanii ruşi au făcut prăpăd pe străzile din Franţa, ci şi un grup ultras de… femei! Povestea „bătăuşelor” din Moscova sau Sankt Petersburg, în FANATIK-ul de VINERI!

ASTA ESTE REALITATEA: NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

ADVERTISEMENT

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, cînd au plecat copiii lui Iordănescu din Franţa, coincidenţă sau premoniţie?, ce-i pregăteşte Generaţia de Aur preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, ce hotărîre neaşteptată luase Chiricheş la revenirea în România şi cine l-a „întors” din drum, de ce nu e tocmai nimerit să faci farse microbiştilor înrăiţi tocmai în timpul unui meci, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!