Fotbal intern

STEAUA. EMOŢII cu Tamaş. De ce NU SEMNEAZĂ noul contract

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 08.07.2016 | 13:34
STEAUA. EMOŢII cu Tamaş. De ce NU SEMNEAZĂ noul contract

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

EMOŢII CU TAMAŞ. Fundaşul central al „roş-albaştrilor” ezită să îşi prelungească angajamentul cu Steaua în actualele condiţii propuse de Gigi Becali. Ce nu-i convine, numai în FANATIK-ul de VINERI!

L-AU PĂCĂLIT PE ANDONE! Cu zîmbetul pe buze a bătut palma Ioan Andone cu Ionuţ Negoiţă şi a preluat banca tehnică a lui Dinamo. De atunci, însă, patronul nu s-a ţinut de cuvînt, iar Andone îşi pune deja semne de întrebare dacă mai are rost să rămînă în „Groapă”.

CÎT A COSTAT BUDESCU? DNA cercetează suma pe care a fost transferat atacantul Astrei în China. Aflaţi diferenţa de bani care a stîrnit suspiciunea autorităţilor din FANATIK-ul de VINERI!

ARE TATA TREI FETIŢE… Ce cadou de milioane, la propriu, le-a făcut patronul Stelei celor 3 fete ale sale. La Mamaia, cu vedere la mare! Aflaţi despre ce este vorba numai din FANATIK-ul de VINERI!

DAUM ÜBER ALLES! Rugby, volei, handbal şi, mai nou, fotbal. Discipline care sînt conduse la noi de antrenori de peste hotare. Neamţul Christoph Daum este ultimul care se adaugă listei. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI ce au adus nou ceilalţi străini în domeniile lor sportive!

BECKHAM AL FRANŢEI: „ÎMI DOREAM SĂ FIU CA EL, DAR SÎNT PREA TIMID!”. Antoine Griezmann este unul din superstarurile de la Euro 2016, cel mai important om al „cocoşilor” la turneul final. Citiţi povestea impresionantă a vieţii sale în FANATIK-ul de VINERI!

SPĂRGĂTORII DE NUNŢI. Pentru că nu se aşteptau să ajungă pînă în semifinale, cîţiva dintre fotbaliştii galezi au ratat evenimente importante din vieţile lor. Cine, ce şi cum, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

VAR NEGRU. Ratarea unei lovituri de departajare de care depinde soarta calificării este cel mai greu moment pentru orice fotbalist. S-a întîmplat şi la Euro 2016. Aflaţi dramele prin care au trecut starurile europeanului din FANATIK-ul de VINERI!

DEBARCAREA „VIKINGILOR”! După ce au cucerit o lume întreagă la Euro 2016, „ssonii” islandezii îşi cer drepturile: contracte cît mai bune în Europa. Cine şi unde pleacă, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, care este singura dorinţă a junelui Steliano Filip de la echipa care l-ar transfera de la Dinamo, ce au pariat „cîinii” în vestiar în legătură cu antrenorul Ioan Andone, ce „greşeală” intenţionată a făcut Valerii Moraru ca să se scoată din mizeria în care a adus Rapidul şi cine i-a stricat planurile, cum s-au răzbunat unul pe altul doi soţi care ţineau cu echipe diferite la EURO 2016, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!