Fotbal intern

El l-a BĂTUT pe Elias la Paris! Zmeu pe stradă, MIELUŞEL în instanţă

STEAUA. Andrei Florescu, împreună cu alţi membrii de la SUD Steaua, l-a bătut în Franţa pe Elias Bucurică, liderul PCH. Anterior, reţinut după un scandal monstru cu fanii Rapidului, s-a...
10.07.2016 | 00:03
El la BATUT pe Elias la Paris Zmeu pe strada MIELUSEL in instanta

STEAUA. Andrei Florescu, împreună cu alţi membrii de la SUD Steaua, l-a bătut în Franţa pe Elias Bucurică, liderul PCH. Anterior, reţinut după un scandal monstru cu fanii Rapidului, s-a prezentat în faţa magistraţilor în lacrimi.

STEAUA. Suporterii români prezenţi la partida de deschidere cu Franţa au făcut spectacol în tribune. Toate galeriile echipelor autohtone au susţinut echipa naţională din primul pînă în ultimul minut, iar jucătorii au aplaudat îndelung fanii după terminarea disputei cu reprezentativa Hexagonului. „Frăţia” s-a rupt, însă, cu doar 3 zile înaintea meciului cu Elveţia. De vină au fost cîţiva membri de la Peluza Sud Steaua. Care au uitat motivul pentru care au venit în Franţa. Aceştia l-au bătut măr pe Elias Bucurică, liderul PCH, care se plimba, paşnic, pe o stradă din Paris.

STEAUA. Conform unor surse, şeful peluzei dinamoviste ar fi stat două zile internat la spital ca urmare a loviturilor primite. „Cîinele” a rămas întins pe asfalt chiar în apropierea arenei unde s-a disputat partida cu selecţionata din Ţara Cantoanelor. Ultraşii din „Ştefan cel Mare” nu au rămas datori şi un grup de 20 de fani a atacat un local în care se aflau 5 membri ai Peluzei Sud Steaua. Din fericire, confruntarea s-a încheiat fără victime.

STEAUA. Nouă fani reţinuţi

Episodul care s-a petrecut în Franţa a venit ca o continuare a celui din Ungaria, din toamna anului trecut, cînd steliştii şi dinamoviştii s-au bătut în peluza din Budapesta. Incidentul petrecut la Paris s-a soldat şi cu reţineri. „Ca urmare a demersurilor întreprinse de Ambasada României la Paris, prin intermediul ataşatului de interne din cadrul misiunii diplomatice pe lîngă autorităţile competente franceze, a rezultat că în urma altercaţiei au fost reţinuţi nouă cetăţeni români. Şapte dintre cetăţenii români au fost ulterior puşi în libertate, pentru alţi doi fiind prelungită măsura reţinerii”, a fost reacţia biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

Florescu a comis-o din nou

STEAUA. Unul dintre fanii care l-au atacat pe liderul PCH este Andrei Florescu, rugbyst legitimat la CSA Steaua. Acesta a mai fost implicat, de-a lungul timpului, în multe scandaluri între suporteri. Ultrasul de la SUD Steaua a fost cel care l-a lovit primul pe Elias. Gestul suporterilor grupării „roş-albastre” este cu atît mai regretabil cu cît liderul PCH se afla singur pe stradă.

Florescu nu a ţinut cont de codul ultras şi, împreună cu amicii săi, a decis să-l rupă cu bătaia pe Bucurică. „Am plecat în jur de 80 de suporteri în Franţa. Cu neveste, prietene, copii. Elias a plecat singur să viziteze Parisul, nu avea pe nimeni lîngă el. Cei de la Steaua nu au ţinut cont de acest lucru şi l-au călcat în picioare. Ne-am răzbunat şi noi, am prins apoi un grup într-un bar, iar Florescu s-a ascuns în bucătărie. Mare caracter, mare băiat! Suferă de şmecherie doar cînd se află în superioritate”, a povestit, pentru FANATIK, un membru PCH care a însoţit echipa naţională în Franţa.

S-a bătut şi cu rapidiştii

STEAUA. Andrei Florescu este un huligan veritabil. În urmă cu trei ani, ultrasul de la SUD Steaua a fost implicat într-un alt incident violent. De această dată cu fanii Rapidului, în cartierul Rahova. Cu 5 ore înainte de derby-ul dintre giuleşteni şi roş-albaştri, fanii celor două echipe s-au bătut cu pietre, iar trei maşini parcate s-au ales cu geamurile sparte. Printre bătăuşi s-a aflat şi Andrei Florescu, care, ulterior, a fost arestat preventiv alături de încă 12 suporteri. Dintre cei 13, 7 au fost suporteri ai echipei Steaua, 6 ai Rapidului. După proces, toţi s-au ales cu pedepse cu suspendare. Conflictul a izbucnit în faţa unui bar în care cîţiva fani ai alb-vişiniilor consumau băuturi alcoolice înaintea derby-ului dintre Rapid şi Steaua. Pe imaginile video, se obervă clar cum Florescu incită la violenţă şi cum loveşte în stînga şi-n dreapta fără milă.

A plîns în faţa magistraţilor

STEAUA. Andrei Florescu este o cu totul altă persoană la tribunal. Conform surselor FANATIK, rugbistul era şocat de amploarea pe care a luat incidentul în care a fost implicat şi în faţa magistraţilor era mieluşel. Ca de altfel toţi suporterii arestaţi la momentul respectiv. „Era speriat de moarte că ar putea face puşcărie. Plîngea în Tribunal, îi era frică de faptul că ar putea fi condamnat cu executare. Tremura, era speriat de moarte”, a povestit, pentru FANATIK, unul dintre fanii care au fost arestaţi în 2013. Din fericire pentru Florescu, a scăpat, la momentul respectiv, de închisoare.

113 kilograme cîntăreşte Andrei Florescu, huliganul care l-a bătut pe Elias Bucurică