Fotbal intern

STEAUA. “DERBEDEUL” de 100 de milioane! Povestea „noului IBRA”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! ATENŢIE, E NUMĂR ANIVERSAR: FANATIK 600! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai...
15.07.2016 | 00:08
STEAUA.

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! ATENŢIE, E NUMĂR ANIVERSAR: FANATIK 600! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

INFERNAL! DAR NU IMPOSIBIL! Steaua are un parcurs de foc spre grupele Ligii Campionilor. Numele adversarelor sperie, dar realitatea oferă speranţe. Ar fi şanse chiar mai mari pentru Astra! Totul despre „duşmani”, numai în FANATIK-ul de VINERI! FANATIK 600!

DE LA „DERBEDEU” LA… „NOUL IBRAHIMOVIC”! Gigi Becali l-a mandatat pe MM Stoica să se ocupe personal de „derbedeul” de 100 de milioane de euro, deşi în urmă cu cîteva luni nici nu mai voia să audă de acesta! Secretul schimbării la faţă, numai în FANATIK-ul de VINERI! FANATIK 600!

MITICĂ DRAGOMIR, LA UN PAS SĂ SALVEZE PE RAPID! Care este piedica neaşteptată din interiorul clubului giuleştean, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI! FANATIK 600!

„ŢARUL” LUCESCU! FANATIK-ul de VINERI vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE ce facilităţi de milioane îi oferă Zenit Sankt Petersburg celui mai titrat antrenor român. Totul despre noua „casă” a lui Lucescu, în FANATIK 600!

CONTRACT „BETON” PENTRU IANIS! Hagi junior a ajuns la Fiorentina numai după ce Hagi senior s-a asigurat că italienii au acceptat toate condiţiile cerute pentru băiatul său. Aflaţi ce a „comandat” tatăl pentru fiu din FANATIK-ul de VINERI! FANATIK 600!

EuroPA! Pornit cu un meci bun al României cu Franţa şi încheiat cu un meci norocos al Portugaliei în faţa aceleeaşi Franţe, turneul final din Hexagon a fost mai mult o lecţie de viaţă decît de fotbal. PRIME TIME marca FANATIK cu toate momentele fierbinţi şi culisele EURO 2016. Numai în FANATIK 600!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI! NU UITAŢI, EDIŢIE ANIVERSARĂ! FANATIK 600!

De ce NE-A ENERVAT Gino de la LPF şi campioana europeană Portugalia, cum a ajuns Astra din Giurgiu o… astră căzătoare, de ce nu l-a lăsat Gică Hagi pe Ianis la finul Gigi nici măcar un sezon, de ce nu s-a înţeles Kapetanos cu Dinamo, ce i-au făcut fanii rapidişti patronului Valerii Moraru nopţile trecute, cum a fost fotografiat Messi cu o stripteuză în braţe, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI! FANATIK 600!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK! FANATIK 600!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri