Fotbal intern

STEAUA. OFICIAL. Becali a luat un grec. Ţeapă de un MILION de euro

Gigi Becali a anunţat astăzi că Steaua îl ia pe Dimitrios Chatziisaias, de la PAOK Salonic, fotbalist cedat de greci în tranzacţia pentru Fernando Varela. Patronul Stelei a explicat că...
18.07.2016 | 00:05
STEAUA OFICIAL Becali a luat un grec Teapa de un MILION de euro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat astăzi că Steaua îl ia pe Dimitrios Chatziisaias, de la PAOK Salonic, fotbalist cedat de greci în tranzacţia pentru Fernando Varela. Patronul Stelei a explicat că oficialii din Salonic i-au oferit un milion de euro plus Chatziisaias, despre care i-au spus că i-a costat 1,5 milioane de euro.

“Cei de la PAOK mi-au dat un fundaş central. Are 24 de ani şi 1.90 şi ceva. Eu mă bucur că am făcut o afacere bună, mi-au spus că ei au dat un milion şi jumătate de euro pe el. Ne-am înţeles şi la salariul fotbalistului. E totul rezolvat. Ei ne-au dat să alegem între un fundaş şi un atacant şi l-am ales pe el. E primul ortodox străin pe care îl iau la Steaua, deci mă bucur pentru asta”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Grecii nu au fost tocmai corecţi cu Gigi Becali. Preţul lui Dimitrios Chatziisaias a fost cu un milion de euro mai mic decît cel pe care l-au anunţat ei. Fundaşul grec, 1,93 înălţime şi în vîrstă de 24 de ani, a semnat pentru PAOK în luna ianuarie a acestui an, venit de la Panionios, pentru 500.000 de euro.

Capture

Chatziisaias a fost titular şi integralist în şase meciuri din retur pentru PAOK. A lipsit doar în 4 partide din retur în sezonul regulat, în care a fost accidentat. Grecul nu a convins pe deplin, însă, şi a fost rezervă în toate meciurile din play-off. A intrat doar în două partide, 29 de minute în total.

ADVERTISEMENT

Chatziisaias a marcat un singur gol în tricoul lui PAOK, contra celor de la Panthrakikos, cu o lovitură de cap dintr-un corner. Doar că PAOK a pierdut acea partidă, scor 2-1, după ce Panthrakikos a egalat după o fază la care fundaşul grec transferat de Steaua a făcut un marcaj slab.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE CHATZIISAIAS ÎN TRICOUL LUI PAOK

Tags: