STEAUA. “Alibec şi De Amorim mi-au fost OFERIŢI!” Decizia lui Gigi

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
18/07/2016, 23:59
STEAUA. “Alibec şi De Amorim mi-au fost OFERIŢI!” Decizia lui Gigi

STEAUA. Ilie Dumitrescu a dezvăluit la un post de televiziune că în 2010, atunci cînd antrena Steaua, i-a propus lui Gigi Becali să îi transfere sub comanda sa pe De Amorim şi Denis Alibec.

STEAUA. Gigi Becali a dorit foarte mult în pauza de iarnă să îi transfere la Steaua cu orice preţ pe De Amorim şi Denis Alibec, însă din diferite motive tranzacţia respectivă nu s-a putut realiza. Asta, după ce la 16 ani antrenorii de la centrul de copii şi junior al Stelei l-au avut în curtea lor pe atacantul giurgiuvenilor. Dar aceştia au decis să îl oprească   doar pe Vlad Rusu, iar pe Alibec l-au trimis acasă deoarece le-au considerat prea gras că să facă mare performanţă.

Ilie Dumitrescu i-a vrut la Steaua în 2010

STEAUA. Dar, deşi Gigi Becali a tot alergat în această iarnă după semnăturile lui Alibec şi De Amorim, fostul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că latifundiarul din Pipera a avut posibilitatea să îi transfere pe cei doi jucători la echipa sa în 2010.

Eu i-am propus lui Gigi Becali să îi transferăm la Steaua pe Alibec şi De Amorim încă din 2010, dar Gigi nu a reuşit să rezolve aceste transferuri. Îi ştiam de pe atunci pe cei doi jucători şi i-am dorit sub comanda mea la Steaua”, a mărturisit fostul internaţional.

Unde se afla Alibec în 2010

În anul 2010 Denis Alibec avea 19 ani şli decisese să părăsească Farul Constanţa pentru o experienţă la Inter Milano.

Unde se afla De Amorim în 2010

În 2010, la doar 18 ani, De Amorim a luat contactul cu fotbalul românesc şi a ajuns în curtea celor de la Astra II, iar pe 27 mai 2016 a primit cetăţenia română

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×