Fotbal intern

STEAUA. Stanciu, INTERZIS la Anderlecht: “Nu mă interesează!”

Update / Deşi oficialii formaţiei Anderlecht îşi doresc să îl transfere pe Nicolae Stanciu pentru o sumă mai mare de 5.500.000 de euro, Gigi Becali nici nu se gîndeşte să renunţe la decarul...
21.07.2016 | 11:58
STEAUA Stanciu INTERZIS la Anderlecht Nu ma intereseaza

Update / Deşi oficialii formaţiei Anderlecht îşi doresc să îl transfere pe Nicolae Stanciu pentru o sumă mai mare de 5.500.000 de euro, Gigi Becali nici nu se gîndeşte să renunţe la decarul echipei. “Nu discut de Nicuşor Stanciu acum, indiferent de sumă. La ora asta nu există nici un fel de gînd de vînzare, nu mă interesează nici o ofertă. Acum sîntem în prag de preliminarii, nu am ajuns oameni de nimic să vindem toată echipa pentru bani”, a spus Becali.

………..

Steaua continuă să vîndă bine pentru oferta internă. După Chipciu, plecat pentru o sumă ce poate ajunge la 3,5 milioane de euro, Anderlecht a pus ochii de mai bine de trei săptămîni şi pe Nicuşor Stanciu! Şi, pentru că este mai tînăr, dar şi pentru că poate evolua pe postul de playmaker, belgienii ar fi dispuşi să achite peste 5,5 milioane de euro, plus un eventual procent dintr-un viitor transfer.

“Conducerea clubului belgian l-a întrebat pe Argăseală la tragerea la sorţi pentru preliminariile Champions League care ar fi preţul corect pentru Nicuşor Stanciu. Argăseală le-a spus că în jurul la 7 milioane de euro, însă trebuie să discute şi cu patronul. Oficialii lui Anderlecht nu au fost deloc speriaţi şi au transmis că vor înainta o ofertă în următoarea perioadă”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Stanciu, abătut la antrenamente…

Deşi se pare că discuţiile s-au intensificat, Nicuşor Stanciu este vizibil afectat. Şi nu de ideea că ar putea ajunge acolo, ci de faptul că mutarea ar putea pica. “E destul de tînăr, se gîndeşte şi el la un viitor transfer. Parcă la antrenamente nu mai este chiar sută la sută prezent. Încearcă, trage de el, însă e clar că dacă transferul nu s-ar perfecta, Stanciu ar avea o cădere de formă. Poate nu mare, dar e posibil ca aceste lucru să se producă. Reghe l-a simţit şi discută cu el la fiecare şedinţă de pregătire. Deşi e tînăr, are destulă experienţă în Liga 1, ar vrea să schimbe şi el aerul”, au povestit surse din conducerea Stelei pentru FANATIK.RO.

Gigi ar vrea să îl vîndă după preliminarii

Şi cum gruparea belgiană are nevoie urgentă de un coordonator de joc, discuţiile dintre Anderlecht şi Steaua s-au intensificat. Singura problemă care stă în acest moment, în calea transferului este mirajul Champions League. Gigi Becali nu vrea să se despartă de “perla” de 23 de ani pînă cînd echipa roş-albastră nu este calificată în grupele unei competiţii europene. “Şi că ne calificăm în grupele Europa League, şi că mergem în grupele Champions League, dacă oferta mai este valabilă, Stanciu va fi cedat la Anderlecht. Pînă atunci, şansele ca Stanciu să fie vîndut sînt destul de mici. Păi, vinzi toţi jucătorii înainte de preliminarii? Cum te califici apoi? Bine, dacă Anderlecht măreşte oferta şi mai mult, cred că tentaţia este foarte mare, sînt foarte mulţi bani”, au mai dezvăluit aceleaşi surse pentru FANATIK.RO

29 de goluri a marcat Stanciu pentru Steaua, in toate competitiile

Tags: