Fotbal intern

STEAUA. Cine se opune transferului lui Florin Tănase. „Te va distruge!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
22.07.2016 | 00:25
STEAUA. Cine se opune transferului lui Florin Tănase. „Te va distruge!”
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. TRANSFERUL LUI TĂNASE, BLOCAT CHIAR DE… Un „nume” important pe care îl poţi afla doar din FANATIK-ul de VINERI…

ADVERTISEMENT

DINAMO. UN NOU „NEW DINAMO”. AL CÎTELEA? Ioan Andone a revenit în „Ştefan cel Mare” cu ambiţii mari. Citeşte în FANATIK-ul de VINERI cît a reuşit să realizeze tehnicianul din „pretenţiile” de lot cu care a pornit cucerirea titlului!

START HAOS! Începe chinul! Noul campionat porneşte şchiop. Insolvenţe, falimente, amînări, suspendări, depunctări!  Află TOTUL despre Liga I din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

VREA O ŢÎRĂ DE BUCĂŢICĂ CRUDUŢĂ! Rămas fără contract în această vară, Cătălin Ţîră îşi caută echipă. Dar şi iubită! Ţinta e din show-biz! Află la cine rîvneşte fotbalistul din FANATIK-ul de VINERI!

„NASTY” A FĂCUT 69+1! Ilie Năstase a împlinit venerabila vîrstă de 70 de ani! Citeşte în FANATIK-ul de VINERI cîteva, doar cîteva dintre isprăvile din tinereţe ale celui mai mare tenisman român al tuturor timpurilor, primul lider ATP din istorie, cel mai non-conformist artist al rachetei!

ZIKA, REALITATE SAU SIMPLĂ SCUZĂ? Simona Halep s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza mult-mediatizatuli virus şi este acuzată că preferă să se concentreze pe turneele din SUA în loc să lupte pentru o medalie românească la Rio. Află cine o arată cu degetul şi cine o apără din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-AU ENERVAT arbitrii Kovacs şi Avram din startul sezonului, cu ce i-au enervat fotbaliştii Concordiei pe stelişti la finala Cupei Ligii, ce criză a mai lovit Astra, de ce l-a dat afară finanţatorul Mihai Rotaru pe şeful Centrului de Copii şi Juniori de la CS U Craiova,  după cine plîng rapidiştii şi pe cine ar strînge de gît, cum au fost bombardaţi nemţii, la propriu, de celebrul… Roland Garros şi ce a făcut Gigi Becali cu… peştişorul de aur, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri