STEAUA. EL LIDER MAXIMO! Reghe a hotărît: „Nu vă atingeţi de el!”

Silviu Ghering   
in Stiri sportive
29/07/2016, 00:09
STEAUA. EL LIDER MAXIMO! Reghe a hotărît: „Nu vă atingeţi de el!”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. EL LIDER MAXIMO! Reghecampf a impus întregului lot: „Nu vă atingeţi de el! El bate tot! Nici să nu vă apropiaţi de el şi vă asigur că nu glumesc!”. Aflaţi despre cine este vorba din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. I-AU SCOS PERI ALBI LUI GIGI! Jugurtha Hamroun nu este singurul fotbalist care a enervat conducerea prin derapaje de comportament. FANATIK-ul de VINERI vă prezintă lista de „bad-boys” de la Steaua!

DINAMO. DE LA ROTI LA DR9. Cum a reuşit Dorin Rotariu să pună un „pachet” de 6 kilograme de muşchi pe el în ultimul an afli doar din FANATIK-ul de VINERI!

BANI. „SĂRMĂLUŢA” LACOMĂ! Numai din FANATIK-ul de VINERI puteţi afla pe ce a reuşit Constantin Budescu să „spargă” în numai 3 luni aproape toată prima de 640.000 de dolari obţinută de la chinezi!

DEZVĂLUIRI. BLATUL FILMAT! FANATIK a intrat ÎN EXCLUSIVITATE în posesia unor înregistrări video incriminatorii, probe din dosarul în urma căruia 14 jucători şi 3 antrenori de la Gloria Buzău au fost suspendaţi şi amendaţi drastic după aranjarea unor meciuri pentru pariuri! „Filmul” evenimentelor, la figurat, numai în FANATIK-ul de VINERI! Filmul, la propriu, pe www.fanatik.ro.

MONDEN. L-A „TITULARIZAT” PE PIŢI JR! Ultima cucerire a „devoratoarei de fotbalişti” Iulia Pârlea, după ce i-a „încăierat” pe foştii prieteni şi coechipieri de naţională Gabi Torje şi Ciprian Marica, este fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă.

INTERNAŢIONAL. REFORMĂ PE BOSFOR! Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a împărţit şi lumea fotbalului după lovitura de stat eşuată din Turcia. Unele nume mari îl sprijină necondiţionat, altele sînt de partea „puciştilor”!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-AU ENERVAT preşedintele mincinos al FRF sau arbitrul-catastrofă Sebastian Colţescu, cum vor să-l pedepsească pe Hamroun chiar coechipierii săi după „excursia” pe „neve” din Elveţia, care este strategia lui Gigi Becali cînd îşi laudă jucătorii şi apoi şterge cu ei pe jos sau viceversa, ce ultras stelist vrea să salveze… Rapidul, de ce nu vrea LPF o ligă cu 13 echipe şi trage pe uscat targa cu Rapid pe ea, ce au furat tricolorii de la hotelul din Franţa în timpul Campionatului European, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×