STEAUA. Cum a schimbat Reghe meciul. “Au făcut ce le-am spus!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/08/2016, 00:07
STEAUA. Cum a schimbat Reghe meciul. “Au făcut ce le-am spus!”

STEAUA. Trupa lui Gigi Becali s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Viitorul. Laurenţiu Reghecampf şi-a lăudat jucătorii, a vorbit şi despre meciul cu Sparta Praga de miercuri şi a încheiat negînd un eventual transfer al lui Keşeru.

STEAUA. La conferinţa de presă de după meci, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Steaua a făcut ofertă Viitorului pentru Răzvan Marin şi Florin Tănase.

“Este foarte bine că am început cu dreptul, ştiam ce ne aşteaptă. Mă bucur că am cîştigat. Am făcut din nou foarte multe, dar nu este posibil la nivelul la care vrem să ajungem.

Am schimbat mulţi jucători, în general, trebuie să fim mulţumiţi şi să muncim mai mult. Schimbăm la anumite meciuri pentru că nu avem fundaşi centrali, trebuie să improvizăm, dar una peste alta a fost bine. 

Hamroun a jucat bine, poate mult mai mult, este un jucător important pentru noi şi îmi pare rău că a avut parte de acel incident.

Stanciu un jucător foarte bun, mai puternic de la meci. Nu numai el, ci şi jucătorii care au intrat la pauză, au reuşit să facă ce le-am spus şi să cîştige meciul.

Sînt jucători foarte buni la Steaua, depinde de cei de la Federaţie dacă vor să-i naturalizeze pe străinii noştri.

Avem un meci important acolo, avem un egal în spate, dar nu am reuşit nimic. 

Nu, nu este adevărat (n. r. despre venirea lui Keşeru)”, a spus Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×