STEAUA-SPARTA PRAGA. Gigi poate da lovitura! Cît costă PERLA cehilor

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:09
STEAUA-SPARTA PRAGA. Gigi poate da lovitura! Cît costă PERLA cehilor

STEAUA. ”Mi-a plăcut foarte mult de mijlocaşul ăla… de Konate. Dacă o scoatem pe Sparta, poate îl transfer. Părerea mea că este un jucător foarte bun, dar să vedem dacă trecem de ei. Dacă se califică ei, o să cumpere cehii de la noi”, spunea Gigi Becali imediat după finalul meciului disputat în Cehia şi încheiat cu scorul de 1-1!

FANATIK.RO a aflat că patronul stelist s-a interesat deja de situaţia jucătorului ivorian!

STEAUA. 250.000 de euro pentru împrumut, un milion definitiv

STEAUA. Şi cum fotbalistul de 26 de ani a evoluat pe tot parcursul celor 90 de minute, împotriva Stelei, Gigi Becali, dar şi stafful roş-albastru şi-au dat seama de potenţialul lui Konate. “În permanenţă a fost periculos cînd a avut mingea la picior, are tehnică foarte bună şi este un jucător agresiv, calităţile astea au placut staffului foarte mult”, au punctat sursele FANATIK.RO.

STEAUA. Însă, toate acestea îl fac pe Konate un jucător cu un preţ piperat pentru Liga I. “Sparta Praga vrea un milion de euro în schimbul ivorianului, dar există şi varianta unui împrumut. Pentru un împrumut de 6 luni, cehii ar dori 250.000 de euro, iar pentru un transfer definitiv încă 750.000 de euro. Dacă ne vom califica în următorul tur, avem asigurate peste 10 milioane de euro, deci vor exista fonduri pentru acest transfer, dacă nu, cred că nu se mai poate pune problema”, au mai punctat sursele roş-albastre pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Dar, chiar şi dacă vor elimina Sparta Praga, stelistilor le va fi greu să rezolve această mutare! La meciul tur, în tribunele stadionului praghez s-a aflat şi un oficial al clubului Lokomotiv Moscova! Igor Cherevchenko, antrenorul principal al ruşilor şi-a trimis unul dintre secunzi, pentru a superviza evoluţia lui Konate.

STEAUA. Şi, cum ivorianul de 26 de ani a avut o prestaţie convingătoare, la partida de la Bucureşti va sosi din nou un trimis al clubului din capitala Rusiei. Se pare că, Lokomotiv l-a ochit pe fotbalistul Spartei Praga pentru a-l înlocui pe mijlocaşul dreapta, Aleksander Samedov ajuns la 32 de ani şi cu evoluţii nu tocmai grozave în ultimul timp!

81 de meciuri a evoluat Tiemoko Konate pentru echipa cehă, reuşind să marcheze de 7 ori

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×