STEAUA. Tamaş nu UITĂ! Motivul pentru care a vrut-o pe City

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
06/08/2016, 00:04
STEAUA. Tamaş nu UITĂ! Motivul pentru care a vrut-o pe City

STEAUA. Manchester City, cea mai grea echipă posibilă pentru play-off, a ajuns în faţa vicecampioanei României, într-o dublă care va stabili cine se duce în grupe. Singurul fotbalist al trupei lui Reghecampf care şi-a dorit să joace cu englezii a fost Tamaş.

STEAUA. Fundaşul a avut şi un motiv întemeiat, pentru se reîntîlni cu City, condusă acum de Guardiola. Vreau să-i scoatem pe cei mai buni, îmi doresc un meci cu ei, ca să vedem cît de buni sîntem”, a spus Tamaş, după calificarea în dauna Spartei Praga.

Tamaş nu uitat ziua de 8 mai 2013. Atunci la WBA, fundaşul român a fost lovit cu gheata de Kolarov (Man City), care l-a umplut de sînge. Deşi atacul a avut o violenta extremă, arbitrul i-a dat numai cartonaş galben agresorului!

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×