EXCLUSIV. Cehii vor un jucător de la Steaua: ”La schimb cu Konate!”

STEAUA. Vicecampioana a trecut de Sparta Praga, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, mai uşor decît era de aşteptat, dar şi graţie evoluţiei excelente a lui Stanciu. Gigi Becali, finanţatorul Stelei, vrea mai mult acum şi visează grupele Ligii, chiar dacă adversar va fi Manchester City.

ULTIMA ORA! CUM JOACA REGHE CONTRA CONCORDIEI! ECHIPA STELEI CU CHIAJNA AICI 

STEAUA. De aceea, Gigi mai vrea transferuri, iar printre jucătorii ochiţi de el se află Tiemoko Konate, mijlocaşul ivorian al praghezilor tocmai eliminaţi. Un milion de euro a spus Becali că oferă pentru jucător, iar răspunsul din partea celor de la Sparta nu a întîrziat - reacţia oficială a Spartei aici 

STEAUA. Sparta, răspuns ironic!

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înţeles cu fotbalistul ivorian la salariu. „Am făcut o ofertă de un milion de euro, a venit impresarul lui. I-am zis că mai mult de un milion nu dau pe el. Am negociat şi salariul lui, tot, numai să accepte Sparta oferta”, a spus Gigi Becali.

FANATIK.RO a aflat însă care a fost prima reacţie a cehilor către omologii români, imediat după ce au aflat de interesul lui Becali: ”Da, sîntem de acord cu cedarea lui Konate, mai ales că am auzit că el s-a înţeles deja la salariu, deci totul este în regulă. Noi îl vrem, la schimb, pe Hamroun”, a fost răspunsul ironic al celor de la Sparta Praga.

Dacă ar ajunge la Steaua, Konate ar primi 20.000 de euro pe lună salariu.

750.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului, potrivit transfermarkt.de