STEAUA. GALERIE FOTO. Tănase s-a antrenat sub comanda lui Reghe

Adrian Dumitru    Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
10/08/2016, 00:00
STEAUA. GALERIE FOTO. Tănase s-a antrenat sub comanda lui Reghe GALERIE FOTO

UPDATE, 09.08, ora 12:46 STEAUA. Florin Tănase a participat, marţi dimineaţa, la primul antrenament alături de noii săi colegi. Atacantul are şanse mari să facă parte din lotul pe care Steaua îl va deplasa la Botoşani pentru partida de vineri seara.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

–––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, ora 20:40 / Florin Tănase: “Sînt foarte fericit pentru faptul că m-am transferat la Steaua, deoarece este un club uriaş, care se luptă în fiecare an pentru cîştigarea de trofee. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, noii colegi şi suporterii. Forza Steaua!”

UPDATE, ora 18:20 / Florin Tănase a venit la palatul lui Gigi Becali. “Totul este o formalitate. De mîine va fi la antrenamente!”, a declarat patronul Stelei.

Vezi VIDEO aici

UPDATE, 11:40 / FANATIK.RO a aflat că Tănase a semnat, în urmă cu cîteva minute, contractul cu Steaua. Vom reveni cu detalii!

UPDATE, 08.08, ora 10:35 / STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Zoltan Iaşko, directorul sportiv al Viitorului, va merge, în cursul zilei de luni, la Palatul din Aleea Alexandru pentru a pune la punct cu Gigi Becali ultimele detalii ale trecerii lui Florin Tănase la Steaua. Inclusiv atacantul va fi prezent la întîlnire.

––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Transferul lui Răzvan Marin la echipa lui Reghecampf mai are de aşteptat. Zoli Iasko, directorul sportiv al Viitorului, a dezvăluit că abia de la iarnă se va putea vorbi de plecarea fotbalistului.

Din cîte se pare, Răzvan Marin rămîne. Şi el a fost curtat, dar crede că e mai bine să rămînă şi să joace meci de meci la noi. E un jucător foarte tînăr şi e important să evolueze“, a spus Iasko.

Tănase e aici azi, mîine vom vedea ce va fi“, a spus Iasko despre transferul atacantului la Steaua.

”Specificul clubului nostru e să fim formatori de jucători. Vrem să propunem fotbalişti pentru echipele importante ale campionatului şi pentru străinătate. Avem înlocuitori pentru oricine. Sînt jucători care în scurt timp vor promova la prima echipă“, a continuat fostul portar.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×