STEAUA. Dorin Goian a devenit preşedinte: ”Trebuie să schimbăm ceva!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
10/08/2016, 14:36
STEAUA. Dorin Goian a devenit preşedinte: ”Trebuie să schimbăm ceva!”

STEAUA. Dorin Goian s-a lăsat de fotbal la 35 de ani. Fostul jucător stelist va deveni, în cel mai scurt timp, preşedintele clubului ACS Foresta Suceava.

”Cariera mea de fotbalist s-a terminat, din păcate. Voi începe un nou drum. Vreau să încerc să schimbăm ceva la Suceava. Voi lucra alături de Dănuţ Perjă, care va ocupa funcţia de director sportiv”, a declarat Dorin Goian.

”Sper ca lumea să vină în număr cît mai mare pe stadion, pentru că această echipă, aflată la început de drum, are nevoie de iubirea şi de suportul fanilor. Scopul pentru care am acceptat această provocare este acela de a aduce din nou Suceava în lumea bună a fotbalului românesc.

Nu va fi uşor şi sînt conştient că vom avea multe greutăţi de trecut. Avem mare nevoie să ştim că fanii sînt alături de noi, că ne bucurăm de suportul lor. Partida de sîmbătă cu UTA este prilejul potrivit pentru a-şi demonstra ataşamentul faţă de această echipă şi faţă de noul proiect de la Suceava”, a declarat Dorin Goian.

Dorin Goian a evoluat în cariera sa la Foresta Fălticeni, Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Bacău, Steaua, Palermo, Glasgow Rangers, Spezia şi Asteras Tripoli. Goian a evoluat şi pentru echipa naţională, în 60 de partide, reuşind să înscrie 5 goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×