STEAUA. A vrut să-l ia în ultima clipă: ”M-a sunat să negociem!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
10/08/2016, 14:49
STEAUA. A vrut să-l ia în ultima clipă: ”M-a sunat să negociem!”

STEAUA. Narcis Răducan, preşedintele echipei Pandurii, a dezvăluit că Ioan Hora a fost dorit la vicecampioană, chiar înainte de a se înţelege cu turcii de la Konyaspor.

“Am fost sunat de Anamaria Prodan şi întrebat dacă am fi dispuşi să negociem cu Steaua. I-am răspuns afirmativ şi urma să contacteze şi jucătorul. Din ce am înţeles, Hora a vrut să plece foarte mult în străinătate şi a refuzat din start orice discuţie de trecerea lui la Steaua. Nu am negociat decît cu Lech Poznan şi turcii de la Konyaspor.

Îi mulţumesc că a stat motivat, că nu s-a ferit şi a făcut tot posibilul ca Pandurii să cîştige puncte cît timp a fost la club. A plecat în Turcia, pe 550.000 de euro. 

Am vrut să ne folosim de el în cupele europene şi poate obţineam mai mult. El a renunţat la salariu, care cu taxe ajungea la 100.000 de euro, ceea ce iarăşi reprezintă bani.

A plecat la un salariu de 7 ori mai mare decît aici, deci este mulţumit. Am renunţat la taxa de solidaritate şi am păstrat 15% dintr-un eventual transfer”, a spus Răducan.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×