EXCLUSIV. Steaua. Motivul pentru care a picat transferul lui Roman

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
11/08/2016, 00:06
EXCLUSIV. Steaua. Motivul pentru care a picat transferul lui Roman

STEAUA. Mihai Roman, fotbalistul care semnase în august 2015 pentru trei ani cu olandezii de la Nijmegen, aproape că se înţelesese cu Dinamo. În ultima clipă, totul a picat.

Ioan Andone, antrenorul ”cîinilor”, a fost cel care a anunţat că mutarea nu se va mai face, deşi cele două cluburi se înţeleseseră. ”Roman putea să fie jucătorul lui Dinamo, dar negocierile s-au încurcat şi transferul a căzut. Ne-am înţeles cu jucătorul asupra salariului şi am ajuns la un acord şi cu clubul. Era vorba de un împrumut pe un an cu o opţiune de cumpărare. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu nu stau să vorbesc despre bani, că mai trebuie 100 de euro, o mie de euro! Eu vorbesc despre tactică, despre alte lucruri, nu despre bani”, a spus Andone.

STEAUA. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Mihai Roman nu va mai îmbrăca tricoul lui Dinamo. ”El a refuzat-o pe Dinamo pentru că venise o ofertă de la Steaua. Le-a zis apoi celor de la Steaua că vrea să se mai gîndească şi…. Şi s-a gîndit bine, văd”, a dezvăluit o sursă din anturajul ”cîinilor”.

Mihai Roman va ajunge, însă, la Maccabi Petah Tikva. Salariul islaelienilor, 16.000 de euro pe lună, a fost cel care ar fi înclinat balanţa.

DINAMO îi oferise lui Roman un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri de 400 de euro pentru fiecare gol reuşit.

Ştirea MOMENTULUI

Mangia, criză de nervi la vestiare. A ameninţat arbitrul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×