STEAUA. Ce TUPEU! Florin Tănase vrea să-l facă uitat pe Lăcătuş

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
11/08/2016, 00:04
STEAUA. Ce TUPEU! Florin Tănase vrea să-l facă uitat pe Lăcătuş

STEAUA. Florin Tănase spune că s-a transferat la cea mai bună echipă din România şi că va încerca, prin jocul său, să-i facă uitaţi pe purtătorii tricoului cu numărul şapte! Între aceştia se află Marius Lăcătuş.

Eu pot să joc. Dacă se va apela la mine, o să intru pe teren cu cea mai mare plăcere şi o să dau totul. Nu există presiune pe mine din cauza sumei de transfer. Nu pot spune încă ce diferenţe sînt faţă de Viitorul, pentru că sînt venit aici de doar două zile“, a declarat Tănase.

Sînt fericit că am ajuns la cea mai bună echipă din România, sper să mă integrez cît mai repede şi să dau un randament foarte bun. Nu cred că altă echipă din România ar fi putut să mă cumpere, pentru că Viitorul cerea un preţ mare pentru România şi nu cred că altcineva în afară de Steaua putea să-l plătească.

Sper să joc cît mai bine, să dau cît mai multe goluri şi să-mi ajut echipa să cîştige titlul. Aici trebuie să muncesc mult mai mult şi să cresc nivelul de joc. Nu pot să spun că sînt pregătit şi apoi să nu dau randament, rămîne de văzut. Fanii să aibă răbdare cu mine. O să mă antrenez 100% şi o să încerc să dau totul pentru echipă. Sper să-i fac uitaţi pe cei care au purtat aici tricoul cu numărul şapte“, a precizat Tănase.

Am vorbit cu Răzvan şi am înţeles că el mai rămîne o jumătate de an sau un an acolo“, a explicat Tănase ce se va întîmpla cu Răzvan Marin, fostul coleg de la Viitorul.

Cînd eşti la cea mai bună echipă din România, selecţionerul se va uita mai mult aici, pentru că aici sînt cei mai buni jucători din ţară“, a încheiat fotbalistul.

Ştirea MOMENTULUI

Palmaresul Simonei Halep împotriva olandezei Kiki Bertens

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×