STEAUA. Budescu şi Alibec îl refuză pe Gigi! ”Nu vor acolo!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
12/08/2016, 15:44
STEAUA. Budescu şi Alibec îl refuză pe Gigi! ”Nu vor acolo!”

STEAUA. Boldrin şi De Amorim au efectuat vizita medicală şi urmează să semneze! Gigi Becali nu vrea să se oprească însă aici şi-i ţinteşte pe Alibec şi Budescu. Dani Coman îi transmite un mesaj finanţatorului.

“E o pierdere mare plecarea lui Boldrin şi De Amorim! Budescu şi Alibec sînt jucători care nu vor să vină la Steaua”, a declarat Dani Coman, preşedintele Astrei.

Denis Alibec încă este în perioada de recuperare după accidentarea pe care a suferit-o la Euro, în timpul meciului cu Albania, iar Budescu a revenit la echipa din China.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×