STEAUA. Imagini cu Gigi alături de GENERALI, pe stadionul Ghencea

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
23/08/2016, 00:01
STEAUA. Imagini cu Gigi alături de GENERALI, pe stadionul Ghencea

STEAUA. Gigi Becali se află într-un mare scandal cu generalii de la MApN, de care aparţine CSA Steaua. Disputa a ajuns chiar la tribunal, iar senţinţa le-a fost favorabilă generalilor.

STEAUA lui Gigi a plecat din Ghencea, mai mult, se numeşte acum FCSB, schimbîndu-şi şi sigla.

În urmă cu mai bine de 25 de ani, Gigi se afla tot prin preajma echipei Steaua şi se afla în relaţii excelente cu cei de la armată.

STEAUA. Iată cîteva imegini de arhivă găsite de Libertatea.ro, în care Gigi Becali stătea aproape de banca tehnică a Stelei, chiar în timpul jocurilor.

STEAUA. Gigi Becali se afla şi în preajma naţionalei, fiind prieten la cataramă cu Gică Hagi. De altfel, actualul patron al Stelei s-a pozat cu Regele după meciul România – Danemarca 3-1, din 1989. În urma victoriei, România s-a calificat la Mondialul din 1990, din Italia.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×