STEAUA. L-a făcut praf pe Muniru: “Trebuia să ne dăm pantalonii jos?”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
18/08/2016, 00:01
STEAUA. L-a făcut praf pe Muniru: “Trebuia să ne dăm pantalonii jos?”

STEAUA. Dominarea pe care englezii au desfăşurat-o împotriva Stelei l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să dezvăluie discuţiile pe care le-a avut în vestiar, îndividual şi cu grupul, cu jucătorii.

STEAUA. Reghe a precizat că greşelile făcute de jucătorii săi survin, paradoxal, la faze pregătite la antrenamente de echipa roş-albastră.

“Nu pot să ies şi să dau vina pe arbitraj, dar cînd întîlneşti o asemenea echipă e greu să răzbeşti. Fotbalistic, organizatoric, am investiţiilor sînt peste noi. Este clar acest aspect!

Nu am vrut să îi lăsăm pe cei de la City să joace mingea de la portar. Dar prin calitatea lor individuală ne-au dat goluri. Jos pălăria! Ei pot scoate 3-4 jucători prin calitatea individuală. Am vorbit cu Sulley şi am spus cum să procedeze cu adversarul său, le-am transmis jucătorilor indicaţiile”, a declarat Reghecampf.

Becali, cu gîndul la Mourinho

STEAUA. Reghecampf a oferit detalii despre nemulţumirea pe care Gigi Becali a avut-o faţă de echipă la finalul celor 90 de minute. Tehnicianul a explicat şi faptul că, în ciuda superiorităţii clare a lui Manchester City, a încercat să îşi motiveze jucătorii.

“Le-am spus mijlocaşilor ce trebuie să facă, mă aşteptam să avem superioritate. Am exersat şi am vorbit despre indicaţiile pe care le-am dat.

Nu dau vina pe jucători, înfrîngerea asta ne face să învăţăm. Chiar astă seară patronul îmi spunea că Mourinho a putut să îl bată pe Guardiola, dar i-am explicat că putea să joace pe contraatac, avea un Eto’o. Că ne dăm pantalonii jos în faţa lui Guardiola? Ce să le zic jucătorilor cînd mă duc în vestiar?

Eu vreau ca echipa mea să joace fotbal! Nu avem echipe în România să avem competivitate, să ajungem la un nivel superior. Eu nu vreau să mă apar! Nu o să mă apăr nici dacă vine Real Madrid”, a declarat Reghe.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×