STEAUA. Călcat de Aguero, Toşca pierde derby-ul cu Dinamo!

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
19/08/2016, 00:04
STEAUA. Călcat de Aguero, Toşca pierde derby-ul cu Dinamo! GALERIE FOTO

STEAUA. UPDATE 18.08 16:21 / După ce FANATIK.RO a dezvăluit că Reghecampf nu o să se bazeze pe Golubovic în următoarele meciuri importante (vezi detalii AICI), sursele din anturajul vicecampioanei au dezvăluit că şi Alin Toşca urmează să absenteze două săptămîni din anturajul echipei din cauza fracturii la degetul mare de la picior după ce a fost călcat de Aguero.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a dezvăluit că Toşca a suferit o accidentare gravă, care l-ar putea ţine mult timp departe de gazon.

STEAUA. Dacă fundaşul necesită o perioadă mai lungă de recuperare, atunci Becali va aduce un alt fundaş pentru acel post.

”Pe noi ne interesează acum, înaintea meciului cu Dinamo, recuperarea lui Golubovic, are fractură, sper să nu fie operat.

Toşca este un alt jucător cu probleme. Are fractură la degetul mare de la picior, a fost călcat de Aguero. E posibil să mai aducem un fundaş, e în funcţie de cît stă Toşca pe tuşă”, a dezvăluit Meme Stoica.

”Pintilii s-a operat ieri şi nu-l vom avea prima parte a sezonului”, a încheiat Stoica.

Pe lista managerului Stelei se află Lukasz Szukala, Bogdan Ţîru şi Gordan Bunoza.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×