Fotbal intern

STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Inima MĂRITĂ! Testat suplimentar!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
19.08.2016 | 00:05
STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Inima MĂRITĂ! Testat suplimentar!
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA – DINAMO. ÎNTRE OGLINZI PARALELE. Derby-ul milioanelor de euro. Cîţi bani au băgat – şi cîţi au scos! – Gigi Becali şi Ionuţ Negoiţă în echipele lor!

ADVERTISEMENT

STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Ultimul transfer al Stelei, William De Amorim are muşchiul inimii mai gros decît în mod normal! De aceea a fost testat medical suplimentar. Ce a hotărît conducerea Stelei.

AGENŢII 0010%. MENDES vs RAIOLA. Duelul suprem al banilor din fotbal între cel mai bun prieten al lui Cristiano Ronaldo şi „mafiotul” italian care a secat de bani pe „săracii” oficiali de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT  toată lumea, de la handbalistele de bronz coclit de soarele brazilian pînă la şefii nemaului românesc care au creat toate condiţiile distrugerii nu numai a sportului românesc, dar şi al României însăşi, ce jucători a „măcelărit” Gigi Becali în loja de la „Arena Naţională”, cînd au aflat jucătorii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo de farsa pusă la cale de ultraşi împotriva steliştilor la meciul cu Manchester City, ce echipă a mai păţit o umilinţă ca a Stelei la nivel de suporteri, al cui este salonul de evenimente „HanLep” din Constanţa, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri