STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Inima MĂRITĂ! Testat suplimentar!

Silviu Ghering   
in Stiri sportive
19/08/2016, 00:05
STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Inima MĂRITĂ! Testat suplimentar! GALERIE FOTO

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA – DINAMO. ÎNTRE OGLINZI PARALELE. Derby-ul milioanelor de euro. Cîţi bani au băgat – şi cîţi au scos! – Gigi Becali şi Ionuţ Negoiţă în echipele lor!

STEAUA. PROBLEME CA EKENG! Ultimul transfer al Stelei, William De Amorim are muşchiul inimii mai gros decît în mod normal! De aceea a fost testat medical suplimentar. Ce a hotărît conducerea Stelei.

AGENŢII 0010%. MENDES vs RAIOLA. Duelul suprem al banilor din fotbal între cel mai bun prieten al lui Cristiano Ronaldo şi „mafiotul” italian care a secat de bani pe „săracii” oficiali de la Manchester United.

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT  toată lumea, de la handbalistele de bronz coclit de soarele brazilian pînă la şefii nemaului românesc care au creat toate condiţiile distrugerii nu numai a sportului românesc, dar şi al României însăşi, ce jucători a „măcelărit” Gigi Becali în loja de la „Arena Naţională”, cînd au aflat jucătorii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo de farsa pusă la cale de ultraşi împotriva steliştilor la meciul cu Manchester City, ce echipă a mai păţit o umilinţă ca a Stelei la nivel de suporteri, al cui este salonul de evenimente „HanLep” din Constanţa, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×