ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. Cine îl iubeşte şi pe cine iubeşte STARMAN Dennis

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 09.09.2016 | 00:08
STEAUA. Cine îl iubeşte şi pe cine iubeşte STARMAN Dennis

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA. STARMAN. De unde a „răsărit” marea speranţă a vicecampioanei, ce spun foştii coechipieri şi antrenori despre el, cine îl iubeşte şi pe cine iubeşte Dennis Man, fotbalistul român de 50 de milioane!

STEAUA – ASTRA. „DULCEA” REVEDERE. Derby-ul programat duminică este primul care se va desfăşura cu cei doi patroni în libertate după o pauză de aproape 4 ani!

ADVERTISEMENT

STEAUA. SECRETUL SUCCESULUI LUI JAKOLIS. Mijlocaşul croat de 24 de ani nu a venit singur la Steaua, ci în compania unei brunete superbe de 22 de ani. Cine este, unde şi cînd a cunoscut-o, ce afacere au pornit pentru un viitor liniştit, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL. „REGELE”, ŞAH-MAT LA IANCU! Rebelul atacant de 22 de ani s-a întors la Viitorul pentru a-şi relansa cariera după episodul nefericit de la Steaua, via Karabukspor, dar şi-a adus repede aminte de exigenţa lui Hagi, care nu iartă nici o „deviaţie”.

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. ÎNCEPE BALUL! Confruntări epice în competiţia de 1 miliard de euro! Forţele fotbalistice ale continentului promit meciuri de o mare intensitate în noul sezon de Liga Campionilor. Totul despre „balul granzilor” într-un PRIME TIME marca FANATIK!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT Ionuţ Negoiţă, Nicolae Stanciu sau Adrian Porumboiu, cine l-a tăvălit pe Cristoph Daum, învăţăturile lui Gigi Becali pentru „copilul” său Florin Tănase, cum vrea „Bizonul” lui Dinamo să devină „Zimbru” românesc, marea revenire-surpriză la una dintre multele echipe Rapid care se nasc după „moartea” Rapidului adevărat, ce se întîmplă cînd chemi liftul şi coboară… Liga Campionilor, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!