ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. Cine îl URMEAZĂ pe Stanciu la Anderlecht. E fericit!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 16.09.2016 | 00:06
STEAUA. Cine îl URMEAZĂ pe Stanciu la Anderlecht. E fericit!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA. STANCIU E ÎN AL NOUĂLEA CER! Cine îl urmează la Bruxelles! A împlinit 20 de ani pe 16 august!

STEAUA. CADOUL DE 10.000 DE EURO. Ce i-a cumpărat Gigi Becali lui Viorel Turcu pentru ca fostul fotbalist, rămas fără ambele picioare, să se poată deplasa.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXEMPLUL. Cum a ajuns la Steaua unul dintre cei mai serioşi jucători, acum căpitanul echipei, deşi nu are decît 24 de ani. Este şi cel mai tînăr tătic de la Steaua, iar Gigi Becali i-a majorat salariul lunar cu 5.000 de euro!

STEAUA. CUM A AJUNS MOKE DIN„IAD” ÎN EUROPA! În urmă cu un an nu avea nici unde face un duş, nu ştia cum să fugă mai repede din România, acum a ajuns titular la liderul Ligii 1 şi joacă în cupele europene!

ADVERTISEMENT

DINAMO. DINAMITA DIN VESTIAR. Un jucător dorit insistent de Ioan Andone şi-a asumat rolul de lider al „cîinilor” deşi n-a jucat decît o jumătate de oră în tricoul alb-roşu!

TENIS. „BIG 4” NU MAI EXISTĂ! Ce jucător a „spart” supremaţia „granzilor” şi l-a transformat în „BIG 5”!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!