Fotbal intern

“Duckadam a făcut Revoluţia sub pat, la Arad! Vrea numai pomeni!”

Ilie Bărbulescu a mărturisit că este inadmisibil ca Helmuth Duckadam să primească titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, iar foştii săi colegi de echipă să rămână şi de această dată cu ochii în soare.
29.11.2017 | 12:12
Duckadam a facut Revolutia sub pat la Arad Vrea numai pomeni

Din această vară Marius Lăcătuş a demarat în Liga 4 noul proiect al celor de la CSA Steaua, iar colegii săi de generaţie au i-au transmis că îl susţin, mărturisând că la cei de la armată este palmaresul formaţiei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Dar Helmuth Duckadam a rămas alături de Gigi Becali şi este convins în continuare că echipa adevărată a Stelei se află la patronul vicecampionilor.

Acest lucru a făcut ca Duckadam să intre în dizgraţia foşilor săi colegi, iar cel mai vocal din aceştia a fost Ilie Bărbulescu. Mai mult, după ce a apărut informaţia că Duckadam a fost făcut şi cetăţean de onoare al Bucureştilui, fostul fundaş stânga al Stelei l-a atacat pe pagina sa de facebook. “Dukadam CETĂŢEAN DE ONOARE la Bucureşti…FELICITĂRI DOAMNA PRIMAR, dar părerea mea trebuia toata ECHIPA….acest portar.nu a jucat singur…. bine  dumneavoastră sunteţi ..depăşită..şi el un…..în rest să auzim numai de bine..!, a sunat mesajul.

Ilie Bărbulescu s-a dezlănţuit la adresa lui Duckadam!

Contactat de FANATIK.RO pentru a comenta despre acuzele pe care i le-a adus lui Duckadam, Ilie Bărbulescu nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg şi a pornit un nou atac la adresa acestuia. “M-am săturat să văd cum acest individ pe nume Duckadam trage sforile doar pentru el. El e cel mai şmecher, iar noi ăştia care am jucat în echipă cu el mereu suntem uitaţi de lume. Eu nu alerg pentru titlu de cetăţean de onoare al Bucureştiului, deoarece eu sunt cetăţean de onoare al Piteştiului, dar Duckadam ăsta nu se mai satură de atîtea pomeni?
 

Duckadam ăsta care se tot dă mare revoluţionar, şi a obţinut şi certificat de revoluţionar, vă spun eu că a făcut Revoluţia din 89 sub pat la el acasă la Arad. Nu a făcut domnule nici o revoluţie acest om. Apoi a fost mare şi tare pe la vamă, nu? Dar de ce credeţi că nu a mai rămas la vamă? Hai că nu vreau să spun eu mai multe despre el. M-am săturat să văd cum ne tot trage clapa la toţi. Ne-a păcălit şi cu dosarele alea cu rentele viagere, dar şi cu multe alte lucruri. De ce nu se mai implică el să organizeze întâlnirea generaţiei noastre la Cheile Grădiştei? Să iasă să ne spună dacă are curajul. Dar mai bine cercetaţi voi să vedeţi ce s-a întâmplat pe la domnul Ovidiu pe acolo. Duckadam asta a avut mare noroc cu Vadim Tudor, deoarece acest om l-a ajutat mult de tot. Dacă nu îl ajuta Vadim, Dumnezeu să îl ierte, nu mai auzeaţi voi de Duckadam pe la Bucureşti niciodată. Acum a devenit şi mare cetăţean de onoare al Bucureştiului. Felicitări doamnei primar. Duckadam a jucat singur la Sevilla. Dar Piţurcă, Balint, Iovan, Bumbescu, Tudorel Stoica nu au fost pe teren? Ei nu tăriesc în Bucureşti? Totul are o limită, nene Duckadam”, a încheiat Bărbulescu.

“Nu am primit nici un titlu. Nu mă interesează ce spune Bărbulescu!”

Contactat pentru a i se oferi un drept la replică, Helmuth Duckadam nu a dorit să comenteze spusele lui Ilie Bărbulescu. “Eu sunt acasă şi sunt bolnav. Nu am primit nici un titlu de cetăţean de onoare al Bucureştiului şi nu ştiu nimic despre aşa ceva. Nu am fost căutat de nimeni din Primăria Capitalei şi nu am discutat nimic cu doamna Firea. Am citit şi eu prin presă de acest titlu, dar cu mine nu a luat nimeni legătura. Nu mă interesează ce spune Ilie Bărbulescu şi nu vreau să îi comentez spusele. Acum vă rog să mă înţelegeţi că nu mă simt nici prea bine şi nu mai putem discuta”, a încheiat Duckadam.

Relaţiile din Helmuth Duckadam şi Ilie Bărbulescu s-au răcit de mai mutl timp după ce fostul portar al Stelei a primit alături de Majearu rente viagere pentru performanţa de la Sevilla. În schimb, dosarele lui Ilie Bărbuelscu, Iovan, Bălan, şi Pistorl, Radu II nu au fost acceptate. La vremea respectivă fostul fundaş stânga al Stelei l-a acuzat pe Ducakdam că i-a păcălit. VEZI DETALII