Fotbal intern

STEAUA. Motivul STUPID pentru care se RENUNŢĂ la Dan Popescu

STEAUA. Dan Popescu a venit la "roş-albaştri" astă-vară, la pachet cu Ovidiu Popescu. În timp ce Ovidiu a ajuns titular, Dan a fost trimis la echipa a doua a clubului, care evoluează în Liga 3....
14.11.2016 | 14:50
STEAUA Motivul STUPID pentru care se RENUNTA la Dan Popescu
ADVERTISEMENT

STEAUA. Dan Popescu a venit la “roş-albaştri” astă-vară, la pachet cu Ovidiu Popescu. În timp ce Ovidiu a ajuns titular, Dan a fost trimis la echipa a doua a clubului, care evoluează în Liga 3.

“Este decizia conducerii, am primit-o ca atare, dar sper să fie de scurtă durată. Eu sînt sincer şi din păcate, în faţa lui Momcilovici, chiar n-am cum să joc, pentru că a făcut-o bine de fiecare dată cînd a jucat”, spunea Popescu, despre “retrogradarea” sa.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Fundaşul în vîrstă de 28 de ani a fost însă actorul unui eveniment ciudat la una dintre şedinţele de pregătire. În timp ce participa la un exerciţiu de tranziţie pozitivă, alături de alţi trei fundaşi, în care fiecare jucător avea la dispoziţie două atingeri de balon pentru a ajunge la poarta adversă, Popescu s-a înfuriat, a lăsat jocul şi s-a dus către staff-ul tehnic. Fundaşul le-a transmis că el nu ştie şi nu poate să lucreze un asemenea exerciţiu, fiind pentru prima dată cînd face un astfel de antrenament!

STEAUA. Bineînţeles că explicaţiile lui Dan Popescu nu le-au căzut bine membrilor din staff, mai ales că veneau din partea unui jucător în vîrstă de 28 de ani, iar exerciţiul este unul de bază în antrenamente, începînd de la juniori! A fost momentul în care i s-a decis definitiv soarta lui Dan Popescu, care în iarnă va trebui să-şi găsească echipă. Bineînţeles, dacă nu vrea să iasă la pensie de la Steaua II!

ADVERTISEMENT

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Popescu

Tags: