VILLARREAL-STEAUA. Meci de risc maxim! Speriaţi de fanii ROMÂNI!

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
03/12/2016, 14:35
VILLARREAL-STEAUA. Meci de risc maxim! Speriaţi de fanii ROMÂNI!

VILLARREAL-STEAUA. UPDATE, ORA 14:33 / Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte ca formaţia roş-albastră să fie susţinută de cît mai mulţi români în partida din Liga Europa.

“În acea regiune este o comunitate importantă. Vor fi foarte mulţi români la meci, îi aştept în număr cît mai mare. Sper să-şi găsească bilete, nu ştiu dacă vor fi mai mulţi cu Osmanlispor, dar sigur vom avea parte de o susţinere importantă”, a spus Reghecampf.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

VILLARREAL-STEAUA. Partida a fost declarată de risc maxim de autorităţile iberice din cauza numărului mare de fani români aşteptaţi la dispută. În Castellon trăiesc foarte mulţi români, iar la meci şi-au anunţat prezenţa peste 5.000 de suporteri ai Stelei.

VILLARREAL-STEAUA. Comisia de Stat împotriva Violenţei, Rasismului, Xenofobiei şi Intoleranţei în Sport se teme că fanii iberici vor avea o atitudine discriminatorie la adresa românilor, motiv pentru care partida a fost declarată de risc foarte ridicat.

VILLARREAL-STEAUA. Referitor la partidă, Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal, a declarat: ”Avem cinci zile la dispoziţie să pregătim acest meci şi cred că sînt suficiente pentru a intra încrezători pe teren”.

Închide ×