Fotbal intern

DINAMO. Adi Mutu a trăit o „mare DRAGOSTE” şi cu… STEAUA!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
25.11.2016 | 00:06
DINAMO. Adi Mutu a trăit o „mare DRAGOSTE” şi cu... STEAUA!
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

LIGA I. „BRILIANTUL” STELIST. Adrian Mutu a revenit la Dinamo, de data asta în costum. El a avut, însă, de-a lungul timpului, o poveste de dragoste cu marea rivală Steaua, fiind la un pas de a semna cu „roş-albaştrii” de mai multe ori!

MONDEN. DERBY-UL NEVESTELOR. „Cîinii” şi „viteziştii”, porecle dintr-un trecut faimos cam prăfuite de prezentul celor două mari rivale, nu se duelează numai în iarbă, ci şi în zona VIP, la capitolul femei!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. ZIDARUL GOLGHETER DIN BĂNIE. Înainte să înscrie pe bandă rulantă pentru CS U Craiova, Simon Măzărache dribla antrenamentele pentru a mai scoate un ban în plus din munca în construcţii, de la zidărie la… betoane!

REMEMBER. EI AU DETONAT BOMBA! După ce Steaua a „reuşit” surpriza 0-1 cu Concordia la Chiajna, FANATIK vă propune o întoarcere cu 20 de ani în timp, cînd AS Bacău dădea lovitura cu 5-1 chiar în Ghencea! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce fac acum „eroii” de-atunci ai Moldovei!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL: CR 88. Pentru prima dată în ultimii 5 ani un fotbalist va încheia anul 2016 pe prima treaptă a celor mai bine plătiţi sportivi de pe planetă. Ghiciţi cine!!!

INTERNAŢIONAL. CAMPIONATUL „HIGH”. NFL se află într-o cumpănă serioasă. Este prima întrecere din lume care ar putea să le permită sportivilor să se… drogheze!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri